OUTFIT PÅ ODENSES NYE BRO

❤ÅRETS FØRSTE HAVEFEST ❤

P1010515 P1010529 P1010534 P1010516 P1010533 P1010540 P1010542 P1010517

To af mine aller bedste dejligste venner (Maiken, hende den smukke smilende skat ovenfor og Toke, den glade gut til vestre længere oppe) tager også turen mod Thailand om en lille måneds tid – det fejrede vi i lørdags med årets første havefest! Undertegnede stod selvfølgelig for pynt… Eller dvs. fik besked om at jeg “måske kunne købe en guirlande eller lidt nogle fakler” – den slags skal man ikke sige to gange til denne pyntesyge kvinde ;-) Så jeg fløj fluks i søstrene grene og købte guirlander, vimpler, papir lanterne og sammenfoldelige isvafler, farverige papkrus og shotsglas (selvklart), papirs-dug og fakler! Jeg elsker at pynte op til fester, finde små simple vilde blomster  rundt omkring i haven, eller lidt blomstergrene og strå og placere det alle steder jeg kan komme til. For mig er det ikke vigtigt at vaser, bestik og tallerkener er éns, så længe der er dejlige farver, blå himmel og blomster, så spiller det meste gu’!

   

2 kommentarer

 • Emma

  Ej det ser simpelthen så fint ud. Er vild med de små flasker med kornblomster i. Hvor har du mon fået fat i flaskerne? Jeg og to veninder skal om knap tre uger selv holde stor havefest. Lige nu snakker vi lidt om, hvordan vi skal lyse festen op om aftenen/natten. Vi har fundet forskellige udendørs lamper som fx lyskæder her: https://www.lampegiganten.dk/Udendoersbelysning
  Men alternativ udendørs belysning kunne ogås gøre det – bare det er billigt. Nogle forslag:-)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Årh, havefest! Det ser simpelthen fuldstændig vidunderligt ud! Gid jeg havde en have, men bor desværre i lejlighed i midtbyen – må se om jeg kan lokke en veninde til en havefest!
  http://idasteendahl.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

OUTFIT PÅ ODENSES NYE BRO