SØDE BLONDER & DEN PERFEKTE BLÅ HAT

HJEMMELAVET CÆSAR SALAT

P1011460 P1011457 P1011454 P1011447 P1011451

Ja sådan næsten da, brødet til croutonnerne har jeg ikke bag selv, og cæsar dressingen er simpelthen uforlignelig og fra Svansø, den er så god at et hvert forsøg på at lave en dressing fra bunden fejler, desuden står man altid med en frygtelig masse ansjoser ved hånden man ikke aner hvad man skal bruge til. Men på nær de to – så er det her altså mit bud på en rigtig god og lækker hjemmelavet cæsar salat (som altså er rigtig god hvis man har brug for at pleje tømmerbasser her på sådan en søndag)

Ingredienser til 2 portioner:
1/2 salathoved
1/2 agurk
1 avocado
Fetaost efter smag og behag
250 gram kyllingebryst
1 pakke bacon i skiver
1 flute ( f.eks fra fakta’s bakeoff til 10 kr)
Svansø cæsar dressing
Oliven olie, salt, peber, oregano og timian til at krydre croutonerne med
Evt. majs, tomater eller soltørrede tomater til at spiffe det op med.

Fremgangsmåde:
Salat
Skær og snit alle ingredienser og bland dem sammen med dressingen inden du blander kylling, bacon og croutoner i – så de sidste tre holder sig sprøde. Start med at stege baconen og steg derefter kyllingen i det overskydende fedt. Og et lille tip er ikke at skære kyllingen ud i små stykker  (som Anna kom til ovenfor mens jeg så film haha) men steg i stedet hele fileten i et stykke ved lav varme i længere tid + salt og peber.  Så bliver kyllingen rigtig sprød udenpå og mør og lækker indeni.

Croutonner
Skår flutet i skiver og bland dem med olie og krydderier på en bageplade. Smid dem i ovenen i ca- 8 minutter ved 200 grader lige inden servering.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØDE BLONDER & DEN PERFEKTE BLÅ HAT