BIKINI SÆSON & SNORKELTUR VED GILI TRAWAGAN

OUTFIT PÅ ODENSES NYE BRO

P1010471 P1010438 P1010442 P1010457

GET THE LOOK ONLINE – CLICK THE IMAGES BELOW

                                                                  

Først og fremmest vil jeg lige beklage al den ballade omkring rabatkoden til asos forleden. Efter at flere og flere af mine blogger kollegaer oplevede det samme problem som nogen af jer også havde, fik vi løst mysteriet (mere eller mindre i hvert fald) der lader til at Asos.com har kørt et lille ekstra spin på denne rabatkode således at det kun er “udvalgte” læsere som kunne benytte den. Og det bare er by random eller hvordan de har “udvalgt” hvem som kunne få glæde af rabatten ved jeg desværre ikke. Jeg er ked af at nogle af jer har shoppet forgæves og at jeg ikke havde styr på det – won’t happen again.
Nok om det. Idag ville jeg bare lige vise jer nogle billeder Anna skød af mig igår på den første rigtigt varme dag siden vores hjemkomst (den brugte jeg godt nok primært i et sushikøkken men hvad pokker..) som vi skød på Odenses nye cykelbrug (emoji med hjerter ud af øjnene tak) Jeg cyklede første gang over broen ved skumrings tid den anden aften og måtte lige stige af cyklen et øjeblik og suge omgivelserne ind. At stå der med en lyserød himmel over industrikvarteret ved odense havn, som spejlede sig i bygningerne omkring mig, med tomme tog-spor så langt øjet rakte til den ene side for mig og Kongenshave og Odense cemtrum til den anden, kunne jeg ikke andet end at føle mig hjemme. Odense, min by (også selvom jeg officielt først flytter herind om et par måneder hæhæ) Så hvis du er i Odense, vil jeg varmt anbefale dig at cykle eller slentre en tur over vores nye bro – det er et skønt sted.

Dette indlæg indeholder affiliate links.

3 kommentarer

 • marie

  Hej Johanne!
  Til at starte med, vanvittig god blog! Og gode videoer. Dem savner jeg godt nok.
  Du sagde/skrev at du ville lave en video hver søndag, det der søndagsunderholdning. Jeg ved ikke om det er min youtube der fucker lidt, eller om du kun har lagt 2 op?
  Knus marie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fine billeder og er helt vild med den taske ;)

  http://byekk.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camila

  Hej Johanne!
  Jeg tænkte på, om du ikke ville lave et indlæg eller video om, hvilke produkter du bruger, når du tegner/maler.
  Og måske en serie af en slags DIY-vidoer, hvor du giver tips til at male/tegne, de personer du laver, når du maler (de små skitse agtige kvinder) – håber du ved, vad jeg mener ;).

  Det kunne være rigtig interessant, en af grundene til, at jeg følger med hos dig, er fordi du er så kreativ, det er dejligt at læse med hos en, der har en breder vifte at talenter end bare at poste outfit billeder.
  MVH Camilla

  Ps. du har en super lækker stil og selvfølgelig god blog ! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIKINI SÆSON & SNORKELTUR VED GILI TRAWAGAN