❤ÅRETS FØRSTE HAVEFEST ❤

SKAL DU MED TIL LONDON FASHION WEEK?

PicMonkey CollageI sidste uge lavet jeg et lille inspirations indlæg til et lækkert sommer outfit + matchende tin etui som følger med alle Libresse bind i disse dage. Det var inspireret af boheme/ 70’er viben som vi ser stort set alle steder lige for tiden. Og lige nøjagtigt den lille information, er måske værd at skrive bag øret hvis du vil en tur til London Fashion Week – med fly og hotel betalt af Libresse vel at mærke! HER kører Libresse nemlig lige nu en konkurrence, hvor hovedpræmien er selv samme! Derudover også præmier fra 2. pladsen og til 5. pladsen som er lækre gavekort på henholdsvis 4000, 3000, 2000 og 1000kr – Hvabeha’?! For at deltage i konkurrencen, skal I besvare en fashion quiz (HER) som Libresse har lavet med forskellige spørgsmål der tester din viden indenfor mode. Til trods for at være den lille bondeknøs jeg nu engang er (der jo egentligt slet ikke ved særligt meget om mode) fik jeg faktisk 70% rigtige svar – men smut ind og deltag i testen, samt konkurrencen HER og se om du kan slå mig (det kan du sikkert godt, haha)
Vinderene bliver udnævnt i uge 29 – og vil blive kontaktet via mail eller tlf.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Libresse Danmark.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

❤ÅRETS FØRSTE HAVEFEST ❤