20% OFF HOS ASOS - IGEN, MEN KUN IDAG!

VINDER AF APPESIZE KONKURRENCE

PicMonkey Collage

Min Rode-challenge lakker så småt mod enden og det har været lidt af en udfordring for mig slet ikke at spise søde sager, men i stedet tage en pose nødder frem for tasken. Men nu da jeg har fået mig det famøse job på en sushi restaurant betød det at jeg har haft meget at lave i dagstimerne hvor jeg ellers har tendens til at blive lækkersulten. Og når jeg så kom hjem om aftenen har jeg haft lækker sushi med hjem til at stille min sult med. Så faktisk er det gået rigtig godt og jeg har vænnet mig ret hurtigt til ‘kun’ at spise de små nøddeposer osv. Og birkevandet med ingefær og lime er jeg som tidligere nævnt MEGA fan af, så det tror jeg at jeg skal have investeret i en kasse af til fremtiden. Og som I kan se ovenfor har jeg peppet min morgensnack lidt op med en smule smoothie. Og når jeg har spist palæo brøddet som var en del af min challenge har jeg altså også puttet lidt landslagter pølse og agurk på. Og det er jo det fede ved de her pakker – man kan bruge dem som man vil.

Og nu til vinderen af selv samme Rode-challenge og det blev Sara schandorff
som skrev:

– “Åh! Jeg skal vinde denne skønne konkurrence fordi jeg er hoppet med på den (næsten håbløse) vogn mod BIKINI BODY! Eller, jeg prøver i hvert fald. Og jeg har et syndligt arbejde i en bager, så det kan være svært ikke at komme til at snacke usundt! Og så elsker jeg bare kokus og nødder!”

Peewwwha, her troede jeg en sushi restaurant var svær, men en bager?! Der har man vist brug for kyndig hjælp fra en lækker Rode box! Sara du har modtaget en mail fra mig, så vi kan snakkes ved og sørge for at få din Rode-challenge send til dig.
Tak fordi I deltog i konkurrencen!

Dette indlæg og konkurrence er lavet i samarbejde med og sponsoreret af Appesize.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% OFF HOS ASOS - IGEN, MEN KUN IDAG!