UDSALGS ØNSKER

BLOMSTER – DEM KAN MAN ALTSÅ FINDE I GRØFTEKANTEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja. Og det ved de fleste af jer garanteret godt, så jeg skal ikke infatilisere jer ved at fortælle at gulerødder ikke gror på træer eller at du ikke skal spidse tidsler. Men jeg vil blot lige rettet jeres opmærksomhed mod det faktum at der nu i stort set alle grøftekanter i Danmark er fuld af de fineste vilde blomster. Jeg pønser på at cykle en tur ud nær nogle marker i Faaborg hvor der gror de flotteste blå bonderoser,  for de er edderbrøleme SÅ flotte. Men igår blev det altså bare en tur rundt i vores skovbryn og lidt langs vejen. Der er mange forskellige blomster ovenfor – nogle som jeg ikke engang har styr på hvad hedder, men som er meget almindelige i Danmark. Og så er der de fine hvide skvalderkåls blomster som er perfekte “fillers” i sådan en buket, lidt strå, lidt gult, blåt og grønt – og voila, en FIN sommerbuket! Helt gratis, helt frisk.

2 kommentarer

  • Det er sådan blog post der får mig til at savne Danmark, ikke så mange grøftekanter i London og de bliver ikke så glade hvis man begynder at tage fra den lokale park ;-)
    Mia x

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blomster fra den danske natur er altså SÅ fine! Det er en skam, at de ofte bliver set som ukrudt. Jeg synes, de er de fineste! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UDSALGS ØNSKER