FARMER GIRL: STRÅHAT, TRÆSKO OG DENIM

ORGANISER DIT SKRIVEBORD – PYNT MED DIY-REMEDIER

P1010251 P1010260
I stedet for at gemme alle bånd og perle og dimser til DIY-projekter væk i kasser under sengen eller i skabet, kan man faktisk bruge dem som pyntegenstande på skrivebordet eller hvor man lige synes det passer. Mit skrivebord bruger jeg til alt, limer, klipper, syr, maler, blogger, skriver eller opbevarer et par stakke vasketøj i ny og næ ;-) Og derfor er der også fyldt med alt muligt på mit skrivebord, men sådan kan jeg godt lide det. Jeg tror det inspirerer mig til at være kreativ når der er masser af farver og krea-dimser lige inden for rækkevidde. Derfor bruger jeg gamle syltetøjsglas eller gamle henkogningsglas med kork låg eller andet. Du kan sågar lave små etiketter at sætte på, hvis du vil gå helt hobby-amok. Det er så simpelt at finde gamle glas nede i din lokale genbrugs butik. Ellers så ask yo mama, hun har garanteret nogen stående et sted. Nemt, pænt og praktisk, hva’be’ha?!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FARMER GIRL: STRÅHAT, TRÆSKO OG DENIM