MIG SOM VÆRT VED GULDTUBEN 2015 - MEN HVAD SKAL JEG HAVE PÅ?!

SOMMER STÆNGER MED SHAIBOX

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min første Shaibox indeholdte:

Essentials Wash & Shave
Som både er en bodywash og fungerer som en shaving-gel, med aloe vera og vitamin E og F – den dufter rigtig lækkert friskt og citrus-agtigt og så er den super lækker at bruge under barbering.

3 Shai bikinihøvler(små skrabere)
Ja, vi kommer jo ikke udenom at det kun er benene som skal være on fleek her om sommeren, bikini-områderne er altså også vigtige for mig. Og de her små shavers er faktisk rigtig smarte til lige præcis disse områder, de er meget skånsomme og efterlader IKKE de træls røde prikker (jeg har testet på egen krop!)

2 Shai refillblade
Til at sætte i sin Shai-skraber, hver blad indeholder 6 små barbarblade og det gør faktisk en forskel.

Fin toilettaske
Ja, det behøver jeg  i virkeligheden ikke knytte så mange ord til – I kan se den fine taske ovenfor. Super  fin og faktisk også praktisk med sin gennemsigtighed!

Jeg har faktisk skrevet om Shai-skarbere før (læs med HER) og hele Shai-konceptet, som i al sin enkelthed bare handler om at sørge for at det til enhver tid er nemt for os ladies at holdes vores ben lækre og ny-barberede. Og det er altså et koncept jeg er fan af. Jeg har ALTID (næsten i hvert fald) barberede ben, for hader simpelthen fornemmelsen af ubarberede ben mod hinanden (I ved præcis hvad jeg mener er jeg sikker på) – derfor synes jeg, rent ud sagt, at det er genialt med en sådan abonnements-løsning i forhold til skrabere.  Helt præcist så er dette hvad du får hos Shaibox:
Fra 1. bestilling bliver du abonnent på ShaiBox (uden bindingstid). Du betaler 99 kr. for din første levering. Porto på 49 kr. tilkommer. Hvert kvartal får du så en ShaiBox med posten  – med nye barberblade og skønhedsprodukter til en værdi af over 500 kr. For disse bokse betaler du 299 kr. plus 49 kr. i porto. Tilbuddet gælder kun nye kunder. Og nårja – køber du en box nu deltager du også i konkurrencen om en shoppetur for 2 til Barcelona, med tilhørende (selvfølgelig ;-) ) 1000 euro som lommepenge – rimelig ok! Du kan læse mere om Shaibox og købe din første box HER
Jeg synes det er super smart og hvem elsker ikke at få lidt overraskelser med posten? Jeg abonnerer i forvejen på flere af de andre beautyboxe som forhandles rundt omkring, så hvorfor ikke gøre det samme med skrabere.

Dette indlæg er Sponsoreret af Shai.

2 kommentarer

  • Lone

    Kan ‘Essentials Wash & Shave’ også bruges til intimbabering? Hvis ikke- hvad bruger du så? Har store problemer med at finde et ordentligt produkt! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mimi

    Virker det også på mørkt hår ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIG SOM VÆRT VED GULDTUBEN 2015 - MEN HVAD SKAL JEG HAVE PÅ?!