BIO SUPER SLIM MIX – OPSKRIFT PÅ GRØN MORGENSHAKE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg har netop idag startet dagen med en enormt sund og enormt grøn shake/smoothie. Det er noget som jeg gerne vil forsøge på at gøre hver dag fra nu og i hvert fald de næste 20 dage – og forhåbentligt også vil have lyst til at fortsætte med efter dette. Men det er altid godt, at sætte sig et mål og en tidsramme som man vil forsøge at overholde. Grunden til at jeg starter på denne “detox”/udrensning/sundere-morgen-rutine er fordi jeg har sagt ja til et samarbejde med Weightworld.dk som har et væld af forskellige lækre produkter som detox te og kure, vitamin tilskud lavet af superfoods, hud og kropspleje, denne Slim udrensningskur og meget mere. Hvis man er vant til at gå i helsekost butikker, vil man i hvert fald kunne genkende mange af  de samme som produkter  som Weightworld.dk forhandler. Den blanding af lækre vitaminholdige sager som jeg skal teste det næste stykke tid hedder (og tag nu en dyb indånding) Bio Super Slim Mix – og det er sammensat af ene og alene økologiske ingredienser, så det er endnu et plus. Som man kan læse på hjemmesiden indeholder dette produkt følgende:

Lucuma – rig på gode kulhydrater og fibre
Chlorella – renser kroppen
Hamp protein – en rig kilde til vegetabilsk protein
Guarana – hjælper med at forbrænde fedt og kalorier
Spirulina – tilføjer energi og kan reducere unødvendig sult

Ovenstående er propfyldte af gode sager, som din krop vil elske, men drikker du det rent, blot blandet med vand, smager det mildest talt ikke særlig lækkert. Derfor blandede jeg i morges lidt forskellige friske sager sammen til en frisk grøn morgenshake.

PicMonkey CollageOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grøn morgenshake
Fremgangsmåde:
Blend følgende ingredienser sammen og drik som morgenmad.

1 stor håndfuld frisk spinat
1 skefuld Bio Super Slim Mix pulver (ske medfølger)
1 pære
1 banan
1 blomme
1/2 avocado
1 kop usødet soyamælk
1-2 spsk fulde græsk yoghurt
1 tsk vanilie pulver/vaniliesukker
1 tsk tørret ingefær pulver

Denne blanding svarer til 2 store glad smoothie/shake, så kan man jo enten dele med en anden eller sætte resten i køleskabet og gemme til dagen efter. Ovenfor kan I også se et “før” billede af min mave, ikke fordi jeg regner med at tabe mig ved denne “kur” (og det er heller ikke formålet) men fordi at dette produkt blandt andet også skulle hjælpe på fordøjelsen og sørge for mindre oppustethed. Så om ca. 20 dage kan jeg lave en før/efter sammenligning. Bio Super Slim Mix, kan købes HER

Dette indlæg er sponsoreret af Weightworld.dk

4 kommentarer

 • Det ser ret lækkert ud og flot ikke mindst :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser overraskende lækker ud når man tænker på hvor vanvittig sund og nærende den må være! Super lækre tips – og billeder :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt flotte billeder egentlig! Jeg har godt læst at sådan en grøn smoothie om morgenen skulle være rigtig godt for kroppen, men hvis jeg skal være ærlig har jeg ikke rigtig turdet lave en endnu, men det kan være jeg skal prøve det alligevel. Så dejligt at se dig til guldtuben. Du gjorde det simpelthen så godt!

  xx Johanne Jacobsen
  http://www.johannejacobsen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har selv haft en periode hvor alt det med at være sund har været sat til side, og hvor jeg har fokuseret på noget andet (Bla. youtube og skolen). Det kan blandt andet også læses om i mit indlæg fra i går, hvor jeg starter fuldstændig forfra med det hele.

   xx Johanne Jacobsen
   http://www.johannejacobsen.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: WHAT'S IN MY PURSE