TGIF - I WANNA WEAR

RØDE EFTERÅRS FARVER TIL GARDEROBEN

Untitled #301

Nederdel HER  / NLY kjole HER / Solbriller HER / Catarzi hat HER / Sneakers HER / Bukser HER / Striktrøje HER / Taske HER / Støvle HER / Cover HER / Miss Selfridge kjole HER / Neglelak HER

Som sædvaneligt – det kan man vist godt tillade sig at kalde dét, når det har været sådan et par år i træk, er mørkerød/bordeaux/burgundy farven højt på min liste over farve-musts i min efterårs garderobe. Dét, og så en masse andre jordtoner, mørkegrøn, tan, beige og få pang farver som orange, koboldts blå og postkasse rød. Det er cirka den farve-skala jeg forestiller mig når jeg drømmer om den perfekte efterårs garderobe. For om jeg vil det eller ej, så har det regnet og været blæsevejr i snart 1,5 uge og midten af september nærmer sig, efteråret er altså på vej. MEN, med knæhøje støvler og striktrøjer kan man godt slippe afsted med bare ben lidt endnu – og det har jeg så sandelig tænkt mig at benytte muligheden for. Hvilke farve ser I som de vigtigste for jeres efterårs-garderobe?

Dette indlæg er sponsoreret af Asos.com

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TGIF - I WANNA WEAR