SPAR 200, 300 ELLER 400 KRONER HOS ASOS

KIIPAPP – FREMKALD INSTA-BILLEDER M.M DIREKTE FRA DIN MOBIL

IMG_3842 IMG_3846

Jeg har fået lov til at teste appen Kiip i denne uge og jeg er så hooked på konceptet, som kort og godt går ud på at man kan få fremkaldt sine billeder, det være sig instagram-billeder eller alle andre billeder – direkte fra sin telefon. Jeg har blandt andet fået fremkaldt en del billeder fra instagram (formatet 10×13,5 cm) som jeg vil hænge op på en lille snor over min seng. Det er billeder fra da Anna og jeg var ude og rejse – og jeg har længe gået og tænkt på at jeg godt kunne tænke mig at få fremkaldt nogle af billederne fra turen, men det virkelig ligesom lidt uoverskueligt at skulle til at gå ned i en fotobutik osv. Med Kiip-appen foregår det hele på din telefon og du får leveret dine billeder, eller produkter direkte til døren. Når jeg skriver eller produkter, er det fordi man også kan få lavet eksempelvis t-shirts, kaffe-krus, covers til smartphones m.m – mega genialt. Jeg har også bestilt et lille krus med et sjovt billede af Anna og jeg på som hun skal have i indflyttergave. Det er den nemmeste og fineste måde at få lavet en lille og lidt mere personlig venindegave, synes jeg. Rent prismæssigt er det også langt billigere at bruge kiip-appen til at fremkalde sine billeder end hos de foto-butikker jeg har været i. 1 billede som måler 10×10 (instagram) eller 10×13,5 (instagram med hvide kanter) koster bare 3 kroner – det er jo ikke noget man blive ruineret af. Og vil man have en plakat-størrelse på eksempelvis 50×70 koster det 199kroner. Palmebilledet ved siden af min seng er 40×50 cm og koster 149 – billedet tog jeg iøvrigt på Koh Tao i Thailand, en eftermiddag da Anna og jeg kørte rundt på scooter, og jeg bliver helt lykkelig indeni hvergang jeg kigger på det. Lige nu kan man få fremkaldt 25 billeder i formatet 10×13,5 cm HELT GRATIS hvis bare man tilmelder sig Kiips nyhedsbrev (come on, det tager 30 sekunder) Hvis du vil have fremkaldt billederne skal du, blot downloade appen og tilmelde dig nyhedsbrevet her.
Iøvrigt har jeg sat gang i en konkurrence på instagram, hvor I kan vinde henholdsvis et gavekort på 500 og 1000 kroner til at bruge i Kiip-appen – ER DET IKKE AWESOME?!
Jeg håber i hvert fald at I synes konceptet er lige så fedt som jeg.

Dette indlæg er sponsoreret.

   

20 kommentarer

 • charlotte B.

  Hej Johanne.
  Jeg kom lige i tanke om det her indlæg, da jeg gerne ville have nogle billeder fremkaldt. Den størrelse der hedder 10×13,5 er der hvide kanter rundt om dem, selv hvis man ikke tager billederne direkte fra instagram (men de stadig er kvadratiske)? Jeg vil nemlig meget gerne have den hvide kant, men jeg har ikke særlig mange af mine billeder på instagram :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvor skriver man rabatkoden inde på appen ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega fedt koncept! Klart værd at tjekke ud.

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Johanne.
  Når jeg redigerer i de billeder jeg vil bestille, så er kvaliteten rigtig dårlig. Er den også det i den fremkaldte form, for det ville være træls at betale fragten, hvis de alligevel er i dårlig kvalitet. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hvis dine billeder er meget små i størrelsen og derfor bliver “strukket” når de skal passe ind i 10×13,5 formatet – kan kvaliteten godt blive dårlig. Prøv at uploade nogle billeder af lidt højere kvalitet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Hej Johanne.

   Men når jeg tager mine billeder fra instagram, bliver de også i super dårlig kvalitet – ved du hvad man skal gøre? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Sara,
   Har du måske dine instagrambilleder liggende i en mappe på din mobil? Måske kvaliteten bliver dårlig af at du screenshooter :-) Bruger du formatet 10×13,5 cm? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate Agerbo

  Jeg har fået en velkomstmail, men der står at den intet indhold har?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Er det fordi du kigger via mobilen, måske? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Hej! Jeg har også prøvet at tilmelde mig, men får ingen velkomstmail på de 25 gratis billeder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Lis,
   Har du tjekket din spam-indbakke? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Hej, nu har jeg også tilmeldt mig og downloadet appen, men jeg forstår heller ikke hvordan det fungerer med de 25 gratis billeder? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Sissel,
   Når du har tilmeldt dig skulle du gerne modtage en ‘velkomst-mail’ hvori der står en kode du kan bruge til at bestille dine billeder :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fede blog billeder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Tusind tak! De her er endda taget med min iphone, da mit andet kamera er til reparation! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej søde Johanne, når man har tilmeldt sig, og har downloadet appen, hvad skal man så gøre? :grin:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Så skulle du gerne modtage en velkomstmail med instrukser om hvordan du får fat i dine 25 gratis billeder :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Johanne!
  har nu tilmeldt mig, hvordan fungerer det så med de gratis 25 billeder? :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Caroline,
   Når du har tilmeldt dig skulle du gerne modtage en ‘velkomst-mail’ hvori der står en kode du kan bruge til at bestille dine billeder :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 200, 300 ELLER 400 KRONER HOS ASOS