BLÅ TUNIKA I VENEDIG

MINE BEDSTE & NEMME INDRETNINGS-TIPS

GET THE ITEMS ONLINE – CLICK THE IMAGES BELOW

                   

Mine forældre (primært min mor, som er planlægger-typen –  min far er selvklart udfører-typen) har længe haft planer om at bygge vores badeværelse om, det er gammelt og slidt og har trængt til det i mange år. Men små slag små slag, lige nu er det et kæmpe skellet til et drivhus som står midt i haven og lige skal males, et køkken som skal renoveres osv. osv. sådan er det altid herhjemme. Og selvom jeg søger med lys og lygte efter a place of my own, så kan jeg nu bedst lige at de omgivelser jeg befinder mig i er flotte og hyggelige. Så derfor gav jeg lige vores badeværelse en overhaling den anden dag. Det er sådan set bare få, meget simple ting som gør udfaldet for om et sted er hyggeligt eller ej. Et par stearinlys, en pude, et tæppe en god gang oprydning og rengøring, lidt friske planter og nye krus. Jeg har faktisk slet ikke købt noget nyt til vores badeværelse, jeg har bare sat nogle af alle de pynte-genstande der ellers ikke blev brugt ind hvor det passede.

NEMME TIPS TIL INDRETNING

Den nemme løsning til ombetrækning
Har du for eksempel en gammel stol, eller skammel med et grimt, beskidt eller outdated betræk? Så dæk dette til med et lammeskind, et sammenfoldet tæppe, eller bare et stykke stof du godt kan lide. Det er hvad jeg har gjort ved skamlen i vores badeværelse

3 er (næsten) altid bedre end 2
Det er en regel min mor har lært mig når det kommer til nips. Har du en lille vase, æske og en lysestage så stil dem sammen i stedet for blot de 2. Det gælder selvfølgelig ikke altid. Men jeg synes ofte at 3 er den magiske kombination når det kommer til nips.

Bland natur-materialer med alt det kunstige
Hvis du som jeg er ganske betaget af messing, kobber, guld og al den slags så er det en rigtig god idé at være varsom. For at det hele ikke bliver for tungt eller for over-the-top så bland disse med træ-skåle, kurve, pynte-sten eller rå ler-potter.

Green is good
Simpel as that. Og hvis du skal være med på moden, så er det grønne som du skal erhverve dig lige i øjeblikket palmer og kaktusser. Og det er faktisk ganske belejligt at det netop er disse planter der er trendy, for det er hamrende nemme at passe.

Plakater og billeder hører ikke kun hjemme i stuen
Jeg har plakater og billeder hængende og stående alle mulige steder herhjemme. På kommoden i mit tøj-værelse, op af radiatoren på mit værelse og nu også hængende på væggen på badeværelset. Det giver altid lidt liv og tilfører lige det ekstra “splash” af farve som du måske ellers ikke kan få inkorporeret på et lille badeværelse.

Pynt med dit rod
Altså ikke det sådan virkelig, virkelig grimme af dit rod. Men dine halskæder og ringe kan fint hænge (nok mest halskæderne, haha) og pynte på en knage i stedet for at blive rodet sammen i en skuffe. Håndklæder kan også godt foldes og puttes i en kurv i hjørnet og fungere som pynt. Stil dine parfumer og ét par læbestifter frem på en tallerken eller et fad og lav en lille udstilling ud af det, i stedet for at gemme det væk. Sko og hatte er iøvrigt også en fantastisk pynte-genstand hvis du spørger mig.

Dette indlæg indeholder affiliate links.

3 kommentarer

 • Camilla

  Fedt indlæg, og super skønne billeder! Jeg vil lige høre, hvilket objektiv du bruger? Overvejer nemlig at købe et 50 mm, men ved det ikke helt. Ønsker den samme “blur” effekt du har, og har hørt, at et 50 mm kan give dette? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  hey Johanne. fedt indlæg, som altid :)

  Jeg tænkte på, om ikke du kunne lave et “fall wardrobe” agtigt indlæg, med budget venligt tøj ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super hjælpsomt post, Johanne. Skønt med nogle nemme tips som er hurtige at implementere i sin egen bolig. Jeg er personligt også helt vild med at bruge mit “rod” til at pynte på en hyggelig og personlig måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLÅ TUNIKA I VENEDIG