SHIT- JEG HAR LIGE BESTILT

NEW IN: ASUS ZENPAD

IMG_4294 IMG_4295 IMG_4296

Jeg har været så heldig at få lov til at teste at af Asus nye produkter, nemlig ovenstående ZenPad, som er en tablet, men en særligt smart én af slagsen, da den er designet som en clutch og derudover kan man tilkøbe et ekstra “batteri-cover” som man kan lade eksternt, og sætte på til ZenPad når man er på farten – og så kan den holde strøm i op til 15 timer! Rimelig awesome for en fynbo som mig der tit tager togturen over broen til sjælland, og altid glemmer at smide opladere og den slags i tasken.  Tabletten er meget nem at at betjene og komme igang med, det fungerer jo praktisk talt på samme måde som en smartphone, som de fleste af os efterhånden er bekendt med ;-)
Asus ZenPad kører med Google Play Store (Play Butik hedder appen, som allerede ligger på tabletten ved køb) og det er derigennem, med dit google-login at du kan hente diverse apps. Og modsat hvad nogle måske frygter, så kan man altså SAGTENS downloade, instagram, snapchat, facebook whitagram og alt det lir til andre produkter en apples.
Én af de features som jeg er rigtig glad for, og har brugt meget er programmet SuperNote som også ligger på tabletten ved køb. Her kan man skrive noter på mange forskellige måder, ved at skrive bogstaver i hånden, eller bruge skærmtastaturet, man kan tegne og illustrere sine idéer og tanker, samt indsætte billeder og inspiration. Det er enormt nyttigt for sådan én som mig, der skriver to-do-lister dagligt og elsker at kunne illustrere mine tanker. Det gør jeg normalvis på papir i en notesbog som jeg så aldrig får med mig ud af huset – men med SuperNote får jeg det med mig og så er det også super nemt at dele med andre.  Der er et væld af programmer for-installeret på ZenPadden ved køb – og især en masse programmer som gør det lettere at administrere sine filer og deadlines, hvilket endnu engang – passer en type som mig, rigtig godt.  Indtil videre har jeg bare tilsluttet min ZenPad til wifi enten herhjemme eller på en café – men faktisk fungerer tabletten også med mirco-sim, så du kan i princippet bare sætte dit simkort fra din telefon (hvis det er rigtige størrelse, ellers kan du bestille den micro-sim) over i din tablet, så skal du ikke betale for to abonnementer. Men du kan selvfølgelig også bare købe et eksternt sim-kort til at have siddende i din Zenpad. Alt i alt synes jeg at Asus ZenPad er et rigtig fint produkt, jeg er super glad for min, og har haft den med mig i tasken hver gang jeg har skulle med bussen osv. Det er bare lidt federe at se film eller videoer på en større skærm. Og det samme gælder for blogging på farten, det fungere noget bedre fra min ZenPad end min telefon.

Dette indlæg er sponsoreret af Asus 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHIT- JEG HAR LIGE BESTILT