BIG CHUNKY KNIT

SØNDAG I BORDEAUX VIDDER

Processed with VSCOcam with g3 presetProcessed with VSCOcam with g3 preset
Processed with VSCOcam with g3 presetProcessed with VSCOcam with g3 presetProcessed with VSCOcam with g3 preset

GET THE LOOK ONLINE – CLICK THE IMAGES BELOW

                                            

___________________________________________________________________________

En weekend hvor jeg ikke bare én men hele to gange bar et outfit med vidde i bukserne. Ja, jeg ved godt at jeg lever det vilde liv don’t mention it. Jeg ved godt at det er ‘no biggie’ og sammenlignet med nok stort set alt andet i hele verden, er det patetisk at jeg synes jeg har været en rigtig vågehals fordi jeg daskede rundt i Faaborg downtown denne eftermiddag i et par vie bordeaux bukser, men for mig var det altså rimelig nyt. Det er min generelle opfattelse at mænd afskyr flared jeans-trenden og samme gør sig vel derfor gældende for den røde jersey version som jeg idag har på. Til gengæld får man ofte en formidabel bagdel og det er jo et plus. Desuden er der nogen der siger, at man skal klæde sig på, og stadse sig op for sig selv og ingen andre… Og det har de da også ret i og jeg synes endda også at jeg efterlever dette. Men ærligt talt, så vil jeg gerne appellere til både mænd og kvinder. Anyways, jeg endte altså med at have dette helt vidunderligt komfortable røde match på. Begge dele er fundet på ellos.com – jeg havde bare farven “rød” i hovedet da jeg begyndte at kigge rundt på siden, så jeg satte et farve filter til i deres “mode” afdeling og klik klik, så lå sættet her i kurven. Med det samme jeg så bukserne vidste jeg bare at jeg ville elske at style dem sammen med en tone-i-tone bluse og mine yndlings hvide sneaks. Jeg vil også lige nævne at ellos.com ud over at sælge tøj, sko og accessories også har en farligt flot bolig afdeling, hvor jeg ofte klikker rundt og drømmer om hvordan en kommende lejlighed skulle pyntes op, mange af sagerne fra collagen i DETTE indlæg er blandt andet fra bolig-afdelingen. Ud over det røde sæt, har jeg også klikket DENNE meeeega fine og billige grønne pleather-jacket hjem. Den kommer nok inden for et par dage og jeg glæder mig til at vise den frem. Mørkegrøn og mørkerød er jo den heelt store dille inden for læder-jakker i disse dage, og jeg kan ikke sige mig selv fri for at være faldet i med begge ben. Men som sagt er den grønne snart hjemme, so one down – one to go ;-)

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Ellos.com

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIG CHUNKY KNIT