FIND-DIG-SELV FEEL GOOD FILM PÅ EN LØRDAG

3 DAGE I BERLIN – HVAD SKAL VI SE, LAVE, SPISE?

il_340x270.516921812_aqv4The Fernsehturm Tower in Berlin, Germany – Fine Art Photography by Megan Victoria

Jeg har godt nok været i Berlin 2 gange tidligere, men den ene af de gange havde jeg bare 12 timer i byen – og jeg er lidt på bar bund med hvilke områder der er et besøg værd, hvor de fede butikker og caféer ligger. Men jeg har en formodning om at der må sidde et par stykker af jer derude og have en ordenligt masse gode tips angående Berlin? Alt er spændende, hvad skal vi se, hvor skal vi gå ture, shoppe, spise, uderholdes – skyd løs.
Anna og jeg tager afsted på mandag og det er Annas første gang i Berlin. Jeg glæder mig helt vildt og skal selvfølgelig nok lave en eller flere videoer og samle mine beste tips – men først har jeg lige brug for lidt hjælp!

13 kommentarer

 • Emma

  Helt klart restauranten NU, der ligger nær Kurfürstendamm. Helt fantastisk asiatisk mad, og den udentvivl bedste alkoholfrie mojito (de kalder den lemonade) jeg NOGENSINDE har smagt – nok egentlig bedre end alle alkoholrie mojitos jeg har smagt, og dét antal er abnormt.
  Das Klo er mest besøgt af turister, men et sjovt sted at drikke sin øl af gamle pispotter, lægger heller ikke langt væk fra Kurfürstendamm.
  Alexander Platz er et oplagt shoppingsted, hvor både selve pladsen og shoppingcentret Alexa er godt, her er massere af highstreet, bl.a. Primark.
  Kurfürstendamm er de dyre butikker, men går man hen mod KaDeWe, finder man igen en masse highstreet, såsom pull&bear og Forever21, her ligger Urban outfitters også tæt på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søren

  Her kommer en masse fine tips fra en dansker bosiddende i fine Berlin:

  Brunch/Eftermiddags treat: Aunt Benny

  Byens bedste burger: SHISO Burger

  Lækker tapas: Bar Raval

  (Alle ovennævnte steder er desuden vegetar-venlige!)

  Kaffe: The Barn, Skt. Oberholz, – sidst men ikke mindst(… måske bedst); Father Carpenter, der befinder sig i verdens hyggeligste baggård i forbindelse med shopping området Mitte, der ligger tæt ved Alexanderplatz. Her finder du både Acne Studios, COS, & Other Stories, Weekday og mange andre gode. Dette område ligger også tæt ved gaden “Torstrasse”, der ligeledes byder på interessante butikker. I dette område finder man også Auguststraße, der er spækket med hyggelige caféer og butikker, heriblandt ovennævnte Shiso Burger, såvel som den danske møbelkæde HAY. Det er også på en sidegade hertil, at man finder kaffebaren “The Barn”.

  Tager i en dag til Kreuzberg er butikken VOO Store helt sikkert et besøg værd. Ikke nok med det, så finder man også en lille, fin og hyggeligt kaffebar derinde.

  Ønsker man at kigge i de vante butikker, som også er at finde i Danmark skal man helt sikkert tage et smut på Friedrichsstraße og/eller Kurfürstendamm. På sidstnævnte shoppinggade finder man baren “Monki Bar”, der er en bar beliggende på toppen af et højhus, hvorfra man har udsigt til Zoo, såvel som hele byen – både når man spiser/drikker, men også når man besøger toilettet.

  Et par håndfaste tips, som jeg håber du kunne bruge !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karla Cathrine

  Genbrugsbutikken Kleidermarkt er super! Desuden skal du helt sikkert drikke en mojito på en af deres mange ‘rooftop’barer! Det ligner slum ude fra, men er super fedt og stilet indeni :heart_eyes: Der ligger en rigtig god bar lige ved metrostationen Kottbusser. Go’ tur – Karla :innocent:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg kan helt sikker anbefale Monsieur Voung. Det er noget af det bedste mad jeg længe har fået. Området omkring er også mega lækkert, med butikker som Adidas, COS, Urban Outfitters, &otherstories osv.
  Jeg kan herudover også anbefale DUDU, som en tidligere har skrevet. De lavede den lækreste sushi!
  Jeg håber, at I får en fantastisk tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vic

  Ved godt det er skrevet før men Oderbergerstrasse området må du ikke gå glip, det er så hyggeligt og cool! Jeg har været i Berlin uden at besøge området, og det fortrød jeg da i sommers da jeg kom derhen :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Johanne.
  Mine ynglings områder i Berlin er helt klart Kreuzberg, der minder lidt om Nørrebro. Her ligger også görlicherpark, hvor der i midten ligger en gamle Banegård ish, som nu er lavet om til den mærkeligste og sjoveste lille cafe/resturant.
  Ellers er prenzlauerberg også et af mine ynglings områder – som minder lidt mere om Østerbro. Her er helt vildt mange hyggelige cafeer – eksempelvis den populære vaffel cafe ‘kauf dich glücklich. Ellers er der også mange andre hyggelige cafeer på kastanien Strasse og gaderne omkring.
  Og så selvfølgelig mauerpark, hvor der er stort loppemarked hver søndag og generelt bare virkelig hyggeligt.
  Og til slut nå jeg lige anbefale resturanten DUDU, som laver vildt lækker sushi og driks! Den er meget populær, så det er en god ide, at bestille bord :-)
  Håber i får en dejlig tur! Gid det var mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej johanne
  for lidt tid siden var jeg også i berlin.
  Hvis du vil se noget sightseen vil jeg anbefale en hop on and of bus, hvis man bliver på den tager detkun ca 2 timer og så har man set alt og hvor alt ligger. man kommer også forbi en masse shoppingsteder hvor man kan hoppe af

  Det kunne være vildt fedt hvid du vloggede turen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Johanne. Jeg har selv været i Berlin rigtig mange gange og min klare favorit seværdighed er søndagsmarkedet i mauerpark. Det er fyldt med lækre madboder, stande med tøj, smykker og så er der frivillig kareoke, som er ret underholdende at se på. Spisested kan i også tage hen og spise på Babel ved kastanienalle i prenzlauerberg.. Lækker libanesisk mad, og prenzlaugerberg er et fedt kvarter fyldt med genbrugser, små butikker og parker. God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spis burgere på Belushi’s på Rosa Luxemburg Strasse 41. Restauranten ligger i forbindelse med et youth hostel, burgerne er sygt gode, der er billige bajere og fyldt med backpackere og det er skidehyggeligt. Og så Museum Berggruen, de har en masse Picasso, Giacometti, Matisse og Paul Klee og ligger i en virkelig flot bygning ude i Charlottenburg. Der ligger et andet stort kunstmuseum lige ved siden af også. Man skal selvfølgelig shoppe genbrug i Made In Berlin. Vanvittigt overpriced, men de har SÅ mange fede ting. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal selv til Berlin til december, så jeg tror jeg følger lidt med her! ;) Håber at i får nogle dejlige dage!

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis i skal shoppe, så er Kurfürstendamm et sted man skal tage hen, hvis man ville et sted hen der er mindre “crowded” er Alexander Platz, et godt bud! Desuden er metroen den bedste måde at komme rundt med i Berlin :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis i skal shoppe, så er Kurfürstendamm et sted man skal tage hen, hvis man ville et sted hen der er mindre “crowded” er Alexander Platz, et godt bud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Restauranten ‘Vapiano’ på Alexanderplatz har fantastisk pasta og pizza til rimelige priser! Lidt sjovt koncept hvor man får et kort, man scanner ved ‘skrænterne’, og minder lidt om en kantine hvor man selv går op og bestiller og ser maden blive lavet – men super lækker mad, og flot restaurant!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIND-DIG-SELV FEEL GOOD FILM PÅ EN LØRDAG