NIKE JUVENATE - TRÆNINGSDRØMME

CHICKFLICKS DU SKAL SE NÅR DU LIGGER SYG

7 days and counting. Jeg ligger stadig syg med noget mystisk forkølelse og vejrtrækningsproblemer. Og at dømme ud fra mit newsfeed på facebook er jeg langt fra den eneste af mine venner som byder efteråret velkommen med en gang forkølelse og influenza. Derfor tænkte jeg at det nok også var sandsyneligt at nogle af jer er blevet ramt af samme bølge og nu ligger under dynen klistret til skærmen. Og nogle gange når man er syg, så har man bare brug for at de noget forholdsvist tankeløst, pænt, romantisk og lidt sjovt på den meget hollywood-agtige måde, am I right?! Og genren chickflicks er lige præcis det – også selvom alle film på denne liste måske ikke decideret går ind under denne kategori, men her får i Johannes liste af film du skal se når du ligger under dynen (film som iøvrigt næsten alle ligger på netflix). PS. alle film indtages bedst i følgeskab med en kop kamille the, med honning og mælk. Selv tak! PPS. Hvis du ikke bliver fanget af nogen af nedenstående film, så bare gå efter at se alt med Reese Witherspoon.

Morning Glory

The Women

The Family Stone (lidt en julefilm, men det er jo sidst i Oktober, og det er jo praktisk talt December, i hvert fald hvis du spørger supermarkederne)

New In Town

50 First Dates

I Don’t Know How She Does It

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NIKE JUVENATE - TRÆNINGSDRØMME