5 MODE-SYNDER JEG GODT GAD ÆNDRE

DEN BEDSTE GAVE: STØRRE LÆBER

læberOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det her skal ikke være sådan et chok-factor indlæg eller en big deal. Men bloggen er trods alt min platform hvor jeg opdaterer jer på stort set alt der sker i mit liv, så selvfølgelig skal I også med indover denne sag. Jeg har nemlig fået fyldt lidt Filorga (et produkt der minder om restylane, men som ligger mere naturligt inde i læberne og giver mindre hævelse) i mine læber. Jeg fik det gjort hos Klinik Nielsen i Odense, og det var den sødeste kvinde Pernille som havde æren af at stikke lidt i mig. Jeg følte mig tryg og godt tilpas før, under og særligt her efter behandlingen. Jeg har aldrig været gladere for mit spejlbillede – ikke at jeg var ked af det før, men fyldigere, mere markerede læber er noget jeg altid har ønsket mig og nu har jeg endelig fået det – JUHUU. Det er så vigtigt for mig at få gjort det klart, at jeg ønskede et resultat som så meget naturligt ud og at jeg fik forstørret mine læber ene og alene fordi det er et ønske jeg altid har gået med. Jeg siger ikke mine læber fra grimme før, jeg siger ikke at andre piger og kvinder med naturlige små eller store læber bør ændre dem. Jeg vil blot vise jer min forandring. Jeg fik fyldt 1 ml i mine læber, fik markeret kanterne og givet lidt mere fylde, sådan en behandling koster 3000 kroner. Varigheden varierer fra person til person og det hænger blandt andet sammen med livsstil, men et sted imellem 3-6 måneder er normen. Hvilket er en rimelig lang holdbarhed for noget der tager cirka 20 minutter at få lavet. Og gjorde det så ondt? Ja, en lille smule. Men det var simpelthen slet ikke særligt slemt og endda så hurtigt overstået at jeg, da Pernille sagde “nu må du se dig i spejlet” spurgte “hvad – er vi allerede færdige?!”. Klinik Nielsen ligger lige midt i Odense og jeg har kun rosende ord. I finder klinikkens hjemmeside HER.
Og nej, det er jeg ikke blevet betalt for at sige. Men jeg er sikker på at der måske sidder et par læsere derude som kunne være interesserede i at læse lidt mere om hvordan og hvorledes det kan gøres hvis man ønsker en behandling som mig. Til slut vil jeg bare lige sige, at jeg er en glad lille fødselar som nu vil iføre mig rød læbestift for første gang nogensinde – og føle mig top lækker samtidig. Og det er derfor jeg har fået lavet mine læber, fordi det gør mig glad.

30 kommentarer

 • Godt gået! Man kan godt se forstørrelsen, men jeg kan lide, at det naturlige look af dine læber bliver bevaret. Er også interesseret i holdbarheden af din filling :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Johanne :-) Er det muligt at få et opfølgende indlæg omkring dine læber, hvor du måske kunne komme omkring hvordan du har oplevet holdbarheden? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Hej Johanne :) Hvor er din top/kjole fra? Så skøn farve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Det er en super fin A-formet kjole fra Zara – jeg købte en i Berlin for en måneds tid siden :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne! Hvor er det sejt, at du vælger at dele det på bloggen. jeg synes, dine læber er blevet utroligt smukke :)
  knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nafisa

  Go go go!! Så længe du ikke sprøjter noget farligt i dig, så do as you please! Må indrømme det nok er det pæneste “læbe-resultat” jeg har set, wow! Ros til den klinik der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Johanne :)
  Først – elsker din blog! Nu til dine nye læber. Har selv tænkt tanken i nogle år faktisk og har endelig selv taget springet og bestilt en tid og må indrømme at det er dit resultat der har sat det igang ;) Det er ligesom jeg selv har ønskede, men har aldrig lige fundet et billede/resultat der var naturligt. Men dit opslag fik mig til at undersøge hvor det nu (endelig) skulle gøres henne. Men lige et lille spørgsmål, fik du bedøvelses creme på og havde du blå mærker efter behandlingen :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Trine,
   uhhh hvor spændende altså!
   Mine læber er stadig en lille smule lilla, men det er ikke noget man ser. Og blå mærker havde jeg kun i 3 dage efter behandlingen. Men det kan sagtens ske at andre vil få flere eller større blå mærker. Det handler jo om hvilke blodkar der rammes når din behandler sprøjter produktet ind :-)
   Jeg har bare brugt lidt vaseline og god læbepomade for at mine læber ikke tørrede ud – men der har været meget få gener efter behandlingen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe thumps up her fra! Det ser sgu godt og naturligt ud, Joe! :kissing_closed_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara H

  Jeg syntes dine læber er blevet fine og det er da dejligt at man kan ændre noget som gør en glad og som er så nemt. Desuden går det jo væk igen. dog syntes jeg det mange penge at bruge på noget som har så kort holdbarhed. Her ville jeg hellere have rettet mine tænder eller noget (ikke en hentydning til dine tænder, men mine egne)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Woaw! Det ser super flot ud og klæder dig VIRKELIG. Har måske være lidt modstander af det der med at få fyldt sine læber, men der ser jo helt vildt naturligt ud på dig! – Og hvad andre tænker er vel deres egen sag. Det handler jo bare om at gøre det man synes er godt for sig selv. Også selvom man er en rollemodel. For hvem vil ikke se op til en som skaber sin egen identitet og tager kontrol over hvordan man ønsker at se ud og fremstå. :kissing_heart:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Med sådan et indlæg følger højst sandsynligt en større debat i kommentarfeltet, da det at ændre noget ved sin krop – der de fleste gange har noget at gøre med forstørring af enten bryster eller læber, næsten alle dage har været meget udskældt, som oftest pga. celebre frontløbere, med en letter uheldig tilgang til det.

  Men altså. Ikke desto mindre synes jeg, at dette indlæg er noget så fint. Stille og roligt, nede på jorden og ganske dagligdages skrevet. Først tænkte jeg faktisk, at du måske havde prøvet det der kop-halløj, som Kylie Jenner repræsenterer, og blev overrasket, da jeg læste at du havde fået fyldt noget i læberne. Ikke chokeret, men overrasket og glad over, at tonen i dit indlæg ikke skiller sig ud fra dine andre indlæg, men bare er gennemført dig. Ingen grund til ‘fuzz’ af den grund. Stor respekt!

  Når det så kommer til min holdning om, at “ændre” – selvom jeg er mere fan af at sige fremhæve, når det ik handler om en decideret permanent forandring, som næseoperation – noget ved sit udseende, så er jeg stor fortaler for, at man i fald af at være rigtig ked af fx for små bryster, eller smalle læber – der i øvrigt begge ses som de mest genkendelige feminine træk ved en kvinde – får dem lavet større, for at føle sig mere feminin og blive tilfreds med sin krop. Og i så fald skal man da selvfølgelig gå efter et look, man selv kan lide. Det er ligesom med personlig stil: det skal passe til én selv. Desuden er selvtillid noget af det smukkeste en kvinde kan iklæde sig, efter min mening, og hvis større bryster eller læber fx hjælper på det, og til at man rent faktisk vil nyde livet mere, så please, do it! :) Men altid en go idé at huske på ikke at gå på kompromis med helbredet og få det gjort af ordentlige hænder, der kan garantere et godt resultat. Og så jeg vil personligt også medgive, at et naturligt resultat er det pæneste, og at det skal passe til ens krop. Med andre ord: man skal tage hensyn til sit eget størrelsesforhold.

  Lige min mening, nu der kommer sådan et lækkert emne op på bloggen. Det er jo super stof til en interessant og inspirerende debat, og jeg er meget begejstret for din tilgang til emnet. ^^

  Til sidst vil jeg bare sige, at jeg synes det ser ganske fint ud til dig. Slet ikke for overdimensioneret, og det passer til dit ansigt. En flot fremhævelse af din naturlige læbeform :)

  Mvh. Anna-Sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Anna-Sophie.
   Hvor er jeg bare smadder glad for at du havde lyst til at deltage i debatten (som uundgåeligt altså allerede er igang her i kommentarfeltet, som du selv forudseer).
   Fedt at du har læst indlægget i den tone som det er tiltænkt. Nemlig stille og roligt – for det er også min egen tilgang til denne sag og min forandring. Havde jeg haft nogen som helst dårlige mavefornemmelser eller en følelse af at jeg kun ændrede på mig selv for at være “god nok” i andres øjne kan det være indlægget så helt anderledes ud. Men præcis som du siger, så er det nemlig noget jeg har fået gjort for min egen skyld. Og det har gjort mig gladere end nogensinde før. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg rigtig glad for på dine vegne :)
   – Personligt har jeg selv rimelig fyldige læber, men jeg har en lille forudanelse om, at hvis jeg engang får børn, så vil jeg nok gerne have “lavet” bryster efterfølgende. Ikke noget vildt med størrelsen, bare sørge for at de sidder ordentligt. Kender flere der har fået det lavet ind i mellem barn nr. 1 og 2, og det ser ultra naturligt ud, og har også fået at vide, at det faktisk er det bedste, at gøre det efter man har fået børn (hvis barmen vel at mærke “trænger til det”, hvilket jo er subjektivt).

   Personligt synes jeg, at det er en skam, at (plastic)kirurgi stadig er sådan fyfy og at man bliver sat i den der bås ved siden af ‘selviscenesættelse’ og ‘mindreværd’, man på sin vis kan kalde ‘søgen efter accept’ eller i folkemunde “fake”, og det er jo super ærgerligt, da kirurgi jo efterhånden er blevet så almindeligt nu og det i lang tid efterhånden har været måde, stadig at være naturlig og tro mod sig selv og sit medfødte udseende, på trods af at man gerne vil have fremhævet nogle ting, som fx bryster. Det er jo ligesom med tatoveringer, det er en form for udsmykning af os selv, og så behøver det ikke engang at være permanent. Bryster kan blive lavet mindre (apropos er det tankevækkende at kvinder der gerne vil have mindre bryster ikke lider under den samme dømmende tone, som dem der vil have større) igen, og som du selv skriver med dine læber, så går det væk igen. Jeg vil faktisk gå så langt som at sammenligne det med, at skifte frisure eller hårfarve. Det er jo på sin vis også fordi man “ikke er tilfreds med sig selv”, men det er der bare en helt anden accept af.

   Men i sidste ende handler det jo om tid. Det har taget flere 100 år at acceptere tatoveringer og piercinger, og kirurgi er den nyeste i klassen, så om en 50 år måske, vil vi nok ikke være lige så dømmende og forskrækkede omkring det. Det handler alt sammen om perspektiv, og jo flere naturlige, jordnære og “almindelig” mennesker vi får som frontløbere, i stedte for alle de celebre (plastic)vrag som Lindsay Lohan, Tom Cruise og Pamela Anderson (selvom jeg nu vildt godt kan lide hende), jo større accept tror jeg nu det opnår.

   Man har i hvert fald lov at håbe. Indtil da synes jeg at det er en spændende debat at deltage i. ^^

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow man kan virkelg godt se forskellen,
  Det er super pænt til dig men dine tynde læber var altså også pæne :)
  knus
  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Ja, når man sådan ser før og efter billeder er det klart at der er sket noget. Selvom jeg allerede har vænnet mig til mit spejlbillede. Jeg synes heller ikke mine læber var grimme før, men jeg har altid haft lyst til at prøve at se mig selv med lidt mere fyldige læber :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Hold da op… Det havde jeg godt nok aldrig troet at du kunne finde på at gøre. Nok mest fordi du på mange måder er så naturlig og nede på jorden i dit look, og du har også nævnt at din familie går meget op i øko produkter og naturlige ting, så det ærger mig lidt at du har gjort det, mest fordi det ændrer mit syn på dig. Synes da bestemt det er pænt til dig, ingen tvivl om det ;) Men er lidt overrasket må jeg indrømme..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Matilde.
   Ja, jeg kan sådan set godt se hvad du mener. Og jeg kan informere om at min mor da også helst så at jeg var helt naturlig :-)
   Men ingen er forargede over at jeg farver hår, bruger selvbruner, makeup eller får lavet negle. Og bevares, det er er en decideret kosmetisk behandling, og altså noget andet end at farve lokkerne, men for mig føles det egentligt ikke så meget anderledes. Jeg er stadig mig, med samme holdninger og værdier som altid. Og det indebærer også at jeg er meget åben og forsøger at udvise forståelse for at alle mennesker gør forskellige ting for at forøge deres livskvalitet. Deres følelse af selvværd, deres egen lykke måske sågar. Og nu prøver jeg lige i 3-6 måneder at vågne med de fyldige læber jeg altid har ønsket mig og det gør mig helt igennem glad. Men der er ingen der siger at jeg vil fortsætte med behandlinger efter det. Og jeg siger i hvert fald slet ikke, at andre bør gøre det samme som mig. :-) Men tak fordi at du deltager i debatten!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg synes, det er ærgeligt, at man skal kommentere ved stavefejl – jeg ville mene, at det giver bloggen mere sjæl.
  Jeg er vild med de læber, virkelig flotte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hæhæ, ja det kan du måske have ret i. Men jeg ved desværre godt at det er mig selv der er lige lovligt hurtigt på tasterne af og til. Og tusind tak! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  Fin blog du har. Jeg ærger mig bare over, at den ikke er mere renskrevet. En skam der kan findes tastefejl m.m i så mange af dine indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Stine,
   Årh ja, jeg ved det godt. Nogen gange er jeg alt for ivrig efter at udgive et indlæg eller har alt for travlt til at læse korrektur. Jeg vil tage rådet med mig fremadrettet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Fedt at du gjorde det uden at ‘over-do’ it! Det ser super flot ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Tusind tak. Det var nemlig det var der hensigten. Vil meget gerne at man egentligt ikke tænker at “hende der har fået lavet læber” men bare at de er flotte og passer til mit ansigt. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Øv, jeg troede, du gik efter det naturlige look :( Havde aldrig troet, at du også kom med på bloggerbølgens læbeforstørrelse, da jeg synes du ser helt fin ud, som du er. Med det sagt, så har jeg selvfølgelig respekt for, at du tager et valg om at få det gjort, det er ene og alene dit valg, men jeg føler lidt, at dette indlæg bliver en stor reklame for Klinik Nielsen. Jeg er, bortset fra det stor fan af din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Ditte,
   Det er det slet ikke. Som jeg nævner har jeg ikke modtaget betaling for at skrive det her indlæg. Jeg synes bare at det var på sin plads at lave et uddybende indlæg angående det valg jeg har taget og også om behandlingen. Jeg synes selv at mit resultat er blevet meget naturligt og slet ikke ser falsk ud. Men du har ret, det kommer vi ikke uden om at det jo altså er. Jeg gør ikke idet her fordi andre bloggere gør det. Jeg gør det helt for min egen skyld fordi jeg ganske enkelt er blevet meget gladere for mig selv. Men tak for din kommentar, det er altid værd at debatere disse emner :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det blevet fint! Dejligt, du er glad :)

  … nu vil jeg også …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Tak for det, jeg er super glad. Men det er jo simpelthen så individuel en sag. Og det er må endelig ikke lyde som at jeg har noget imod naturlige læber, de er oftest meget smukkere end dem som er blevet lavede. Men mine naturlige læber havde brug for lidt ekstra synes jeg :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hvor er de bare blevet fine og naturlige! Hvis det ikke var fordi jeg selv fra naturens side var udstyret med fyldige læber, havde jeg da også fået fyldt noget i hvis jeg var utilfreds! Og tillykke med fødselsdagen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Tusind tak for den søde kommentar. Jeg er glad for at du også synes at det ser naturligt ud. Det var nemlig aldrig min intention at komme til at se vildt forandret ud :-) Og heldige asen at du har fyldige læber naturligt :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 MODE-SYNDER JEG GODT GAD ÆNDRE