SPINNING JEWELRY FW15 - MINE GULD FAVORITTER

EFTERÅRS UNIFORMEN

Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset<Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset
Kjole, H&M / Ringe, Spinning / Sko, Deichmann / Jakke, Zara

GET THE LOOK ONLINE – CLICK THE IMAGES BELOW

                         

Knæ-høje støvler og en sød kjole, begge dele gerne med lidt spor af 70’er vibe. Det er min efterårs uniform. Jeg synes nemlig at det er en god idé at kombinere noget som knæhøje støvler med noget lidt mere piget, eller sødt, for at løsne lidt op og måske også dresse det lidt ned. Det er nemlig gået op for mig efter at have lange støvler på i byen et par gange, at der er mange som ser det som en meget sexual beklædningsgenstand. Og jeg vil jo helst ikke rende rundt til hverdag og have “I-sell-sex” stående i panden, så jeg holder mig fra at kombinere det med alt for stramme kjoler. Også mest fordi jeg faktisk synes det er pænest og ikke så meget fordi jeg er bange for hvad andre tænker.

Dette indlæg indeholder reklame for Asos.com

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPINNING JEWELRY FW15 - MINE GULD FAVORITTER