EFTERÅRS ØNSKER + BOOTZ.COM RABATKODE

FIND-DIG-SELV FEEL GOOD FILM PÅ EN LØRDAG

22080cc3788aa14267a0cac93351d621tumblr_nvluzh0Nfn1ur43zfo1_500
Nu vil jeg være helt ærlig, men kun for en kort stund – bare rolig ;-) Mit liv føles lidt som om det er på standby i disse måneder, der er meget frem og tilbage snak angående hvilken lejlighed der lige er den rette at investere i og det gør at jeg føler mig lidt låst. Og derfor har jeg oplevet at få en helt ukendt form for frygt, frygten for at gå i stå eller være udenfor, alene. Jeg har aldrig haft noget som helst imod at være alene, jeg kan gå flere dage uden at sige et ord og være i det bedste humør nogensinde. Men jeg har også brug for 2 dages intensiv plapren løs med mine gode veninder efter det. Og den balance har jeg altid kunne finde. Mit arbejde gør jo at jeg langt det meste af tiden er hjemme, og alene og det hele er op til mig selv – og det elsker jeg. Jeg elsker det i hvert fald så længe at det gør mig glad og jeg føler mig tilstrækkelig.. Og sådan har jeg ikke helt haft det as of late. På det sidste har jeg haft en luren følelse af ikke helt at være tilpas i den fordeling af at være alene og få fyldt op på den sociale front. Det handler nok rigtig meget om at mange af mine nærmeste er fløjet fra reden og er gået igang med at studere, fuldtidsarbejde eller hvad det nu kan være. Nye steder nye relationer, sådan som man altid har været vant til. Men mig derimod, jeg bor stadig i det hus jeg boede i da jeg gik i 4. klasse i den by jeg altid har boet i og her er skønt og trygt, men jeg skal jo videre. Det føles skørt at have været rejst rundt i det vilde vilde asien i 3 måneder på egen hånd, for så bare at blive hvor man altid har været. Der er mange forskellige ting som spiller ind og som gør, at jeg kan mærke at jeg mentalt ikke er lige så stærk og fuld af glæde i den her periode som jeg plejer at være. Men livet går altid op og ned og jeg er slet ikke bange for at det er noget der forsætter, men det er alligevel aldrig særlig rart at føle sig mere fyldt op at negative følelser end positive.
Og hvad gør man så, når man vil flygte lidt fra virkeligheden? MAN SER FILM! Eller, det gør jeg i hvert fald og jeg var lige i humør til nogle selv-hjælps, hippie, feel good film. Så her får i en liste over et par feel good film i måske skulle se her hen over weekenden.

PEACE LOVE AND MISUNDERSTANDING

BLUE CRUSH

EAT PRAY LOVE

WANDERLUST

THE SECRET LIFE OF WALTER MITTY

HECTOR AND THE SEARCH FOR HAPPINESS

5 kommentarer

 • Signe

  Skønt indlæg! Jeg vil lige spørge hvor du ser Blue Crush henne, jeg har virkelig ledt efter den overalt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  ej hvor føler jeg mig lettet over at hører det fordi jeg har selv gået på det sidste og følt mig, ja ikke tilpas og jeg har sådan gået og tænkt mange tanker om hvad det kan skyldes og hvorfor jeg stadig har det som jeg har det. Jeg er selv lige kommet hjem efter to år uden for mit barndomshjem og familie og ja, det er bare hårdt ikke at føle sig på toppen og lidt ved siden af sig selv fordi man skal vende sig til alene følelsen. Du er bestem ikke alene omkring de følelser og vil lige slutte af med at sige jeg ELSKER din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg kan så godt relatere til hvad du skriver… Er selv kommet hjem efter 7 (!!!) måneder i Australien og jeg kæmper især med den følelse af at være tilbage i de gode gamle, faste rammer hvor alt er som det altid har været… And I’m not particularly intrigued by it!
  Har dog fundet ud af, at jeg ikke er den eneste! Det er åbenbart en ganske normal følelse at have når man har været ude og rejse; især i længere perioder.. De kloge (læs; diverse bloggere) mennesker på internettet beskriver dette som en form for “post travel depression” og det kan meget vel være den følelse du måske render rundt og bakser lidt med?? i så fald skal du vide at du ikke er alene og hva sket kan læse mig frem til, så skal det nok gå over på et eller andet tidspunkt! (Y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Årh Johanne, hvor er det skønt med et ærligt indlæg på en dag som i dag.
  Jeg er selv lige flyttet til København, og startet på studie, og det er fandme hårdt at komme hjem til en tom lejlighed og lave mad til en person. Selvom man har dejlige mennesker omkring en, kan det tit føles rigtig ensomt. Fedt indlæg, og rigtig fed filmsmag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fedt med den ærlighed Johanne. Du er ikke alene, det vil jeg blot fortælle dig. Jeg kan fuldt ud sætte mig i dit sted. Selvom man ved der er rigtig mange veninder omkring en, som vil en og er der for en, så banker den der ensomhedsfølelse bare op. Jeg ved egentlig ikke lige hvor jeg vil hen af med det her. Nok mest af alt sige, at det ikke er rart at være der hvor du er! Men alligevel skal du have et thumbs up med på vejen, fordi du er så skide sej!

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERÅRS ØNSKER + BOOTZ.COM RABATKODE