FØDSELSDAGS OUTFIT

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Untitled #327

CLICK THE SMALL IMAGES BELOW TO GET THE PERFECT FALL DRESS

              

Mit fødselsdags outfit var selvfølgelig en sød blomstret kjole og knæhøje støvler og det er i sandhed min efterårs-uniform. Og gerne kjoler med lidt 70’er vibes, som vie ærmer eller høje halse. Og næsten alle former for for høje støvler er jeg vild med (samt ejer jeg haha) beige, brune, sorte, dem der går over knæet og dem der går lige under, stramme og løse. Man kan vist godt tillade sig at sige at jeg har en lille besættelse af lange støvler. Og Nelly.com som dette indlæg er lavet i samarbejde med har heldigvis en hel masse forskellige former for både høje støvler, såvel som perfekte blomstrede kjoler. Blandt andet  under deres brand Nelly Shoes er de virkelig mange flotte støvler – så jeg har lavet en lille inspirations collage ovenfor med et par af mine favoritter.

Dette indlæg er sponsoreret af Nelly.com

2 kommentarer

 • Johanne

  Stort (og forsinket) tillykke med fødselsdagen! :)

  Hvor er din kjole fra? Jeg elsker den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Tusind tak!
   Den er fra H&M – men købt for et år siden og den er desværre ikke til at finde på nettet længere. Men du kan finde lignende blomstrede kjoler i brune nuancer hos asos,nelly og bootz vil jeg tro! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY VIDEO: BOHEME PUDER AF GENBRUGS MATERIALER