HYGGEHJØRNE - MIT SOVEVÆRELSE

SØDE KJOLER UNDER 500 KRONER

Untitled #313

1. 364DKK HER // 2. 232DKK HER // 3. 291DKK HER // 4. 291DKK HER //
5. 395DKK HER // 6. 187DKK HER

Jeg er og bliver altså en kjolepige frem for en jeans pige. Sorte jeans er fine and all og jeg ser endda ikke tosset ud i sådan et par, men det er bare ikke helt mig. Særligt fordi jeg elsker knæ-høje støvler og bare synes at det ser bedre ud til bare ben eller strømpebukser end jeans. Derfor er her 6 fine efterårs-kjoler til under 500 kroner, som ville gå PERFEKT med et par lange støvler. Det handler også om at finde kjoler der passer til hver sæson. For eksempel er det vigtigt for mig at mine efterårs/vinterkjoler holdes i nogle nuancer som kan gå med et par sorte tights under – og det er altså ikke alt der går lige godt til sorte tights, skulle jeg hilse og sige. Pangfarver og meget lyse farver er som regel ikke det bedste at kombinere med sorte tights efter min mening, så derfor er alle ovenstående kjoler også holdt i lidt nedtonede nuancer.

Dette indlæg indeholder reklame for Asos.com 

   

1 kommentar

  • Virkeligt fine fund, Johanne! Kjoler, tights og støvler er bare et virkeligt godt look til efteråret! Jeg er helt tosset med kjole nr. 5, den er simpelthen så sød og cool på samme tid.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HYGGEHJØRNE - MIT SOVEVÆRELSE