MIN ØNSKELISTE 2015

VIND 1000 KRONER TIL QNTS.DK

Processed with VSCOcam with a6 presetProcessed with VSCOcam with a6 presetProcessed with VSCOcam with a6 presetProcessed with VSCOcam with a6 presetProcessed with VSCOcam with a6 preset

T-shirt, HER // Strik, HER // Bukser, lignende HER // Halskæde, HER // Ring, HER // Sko, HER

I samarbejde med QNTS.dk har jeg fået muligheden for at udlodde et gavekort til deres hjemmeside på intet mindre end 1000 kroner! Awesome – I know.
Selv har jeg også modtaget nogle lækre sager og stylet på en meget meget casual og hverdags-agtig måde. Især min Samsoe Samsoe strik og smykkerne fra Maanesten er jeg sindsygt glad for. Strikken går godt til jeans, herrebukser, nederdele og ud over kjoler. Og så er den virkelig lun. Dog kradser den lidt og derfor har jeg også taget en lækker blød t-shirt fra Won hundred på indenunder. Ovenstående er mit bud på en bunke af efterårets musthave-items, indenfor den casual afdeling i hvert fald, men spørgsmålet er hvilke items fra QNTS.dk som I synes er must-have materiale. Skriv en kommentar med link til en vare som du synes er et musthave og så deltager du i konkurrencen om et gavekort på 1000 kroner. Og hvis det ikke er nok, så er der endnu en konkurrence igang på QNTS.dk hvor man også kan vinde 1000 kroner, for at deltage i den konkurrence skal man blot tilmelde sig deres nyhedsbrev.
Klar, parat, start – find dit musthave item HER og skriv en kommentar med link nedenfor. Held og lykke!

Dette indlæg indeholder betalt reklame for QNTS.dk

215 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN ØNSKELISTE 2015