FØDSELSDAGS OUTFIT

VINDER AF SPINNING JEWELRY KONKURRENCE + RABATKODE

Processed with VSCOcam with g3 preset

VINDERENS FAVORIT LOOK

Så blev det tid til at udnævne vinderen af et gavekort til Spinning Jewelry som gør det muligt af få fingrene i sit favorit look med ringe fra Ring Me kollektionen. Men inden jeg udnævner vinderen vil jeg lige dele en lille ekstra treat med jer, for jeg synes nemlig ikke at I der ikke vinder konkurrencen skulle snydes for en lille gave, derfor har Spinning givet mig en rabatkode som giver  hele 20% på deres hjemmeside (JUHUUU) koden er: Kohlmetz
Og nu til det som I sidder og venter på (hvis ikke du da bare er sprunget de første par linjer over og direkte hertil –  you little cheat you) vinderen blev: Sofie Hansson
Som skrev:

Nummer 1 er min favorit, da jeg er en sucker for ringe der er sådan lidt “skæve” i det, og så flere, mere simple ringe sat sammen!

Stort tillykke Sofie – og tjek din mail, du hører fra min inden weekenden er omme. Og tusind tak til alle jer andre for at deltage. Jeg håber at rabatkoden kan fungere som et plaster på såret! Se hele Ring Me kollektionen HER

Dette indlæg og konkurrence er sponsoreret af Spinning Jewelry.

1 kommentar

  • Sarah Poulsen

    Hej søde Johanne. Hvor længe gælder rabatkoden? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØDSELSDAGS OUTFIT