LÆSERNES ØNSKE #2 - GAVEIDÈER TIL HAM & HENDE 500 KRONER

FÅ 20% PÅ ALLE ASOS VARER

Untitled #335

Dette indlæg er sponsoreret af Asos.com
sort

Sutsko, HER // Pude, HER // Flamingo cover, HER // Handsker, HER // Kaktus lampe, HER / “Coco Chanel” bog, HER // “Go Your Own Way” ophæng, HER // Lyskæde, HER // Paleo kogebog, HER // Hygge sokker, HER // Læbestift, HER // Halstørklæde, HER

Her er en lille collage med såkaldte “stocking stuffers” altså små gaver til at putte i julesokken, hver dag eller til advent. Her er i hvert fald nogle meget budget venlige (omkring 100 kroner de fleste) items, som jeg synes er rigtig søde og hyggelige og som også ville fungere rigtig fint som veninde gave. Men det er ikke det vigtigste ved dette indlæg – der er nemlig også en rabatkode på 20% på HELE asos sortimens som jeg vil tippe om. Imorgen er jo dagen, den berygtede “black friday” – hvor alle efter sigende går fuldkommen shopping amok… Og med god grund, for jeg har nemlig fået fingrene i ikke mindre end 4 rabatkoder til jer og en masse andre tips til hvilke rabatter du kan fine hvor, men det er først fra imorgen at det går løs. Så skynd jer at tjekke bloggen imorgen tidlig hvis I vil være de første til at få fingrne i koderne. MEN altså, allerede NU kan man spare 20% på alt man køber hos asos.com med koden: CYBER
Koden kælder til og med den 29. November. Så hvis du skal have et par tidlige julegaver i hus eller forkæle dig selv lidt ekstra er det nu det gælder.

   

2 kommentarer

 • Maja

  Hvilket program har du brugt til collagen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Jeg laver alle mine collager igennem websiden Polyvore.com – det er rigtig smart :-) Ved at mange andre bloggere også bruger den side.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆSERNES ØNSKE #2 - GAVEIDÈER TIL HAM & HENDE 500 KRONER