“ADVENTSKRANS” FOR DUMMIES

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Eller for os, der lidt havde glemt at den første af de 4. søndage i advent endnu engang falder allerede inden December måned. Derfor havde vi herhjemme slet ikke gjort juleklar idag – og fortsat er det altså kun den lille hurtigt-gjorte adventsbakke der står og juler, resten kommer altså først i løbet af December. Jeg mener, der er effing 24 dage at jule på, skulle vi så ikke lige tage den med ro de sidste 2 dage af November. (jeg har sådan set julet siden starten af November fordi jeg har skulle planlægge julekalender, men intet er sat op endnu)

FREMGANGSMÅDE
Dette adventsbakke har jeg lavet med hvad jeg lige kunne finde rundt omkring i huset og haven. Det er en sølv bakke hvorpå jeg har lagt lidt bløde enebær grene (man kan bruge gran, vedbend, mos osv.) samt en lærkegren med kogler, 4 store fyrfadslys fordi det var de eneste lys vi lige havde. Og så har jeg fundet 3 forskellige glasvaser og fyldt fjer stjålet fra min fars fluefisker-kasse og en gammel hortensia fra en bukket blomster der alligevel var på vej i skraldespanden. Og til sidst fandt jeg lidt tørret stjerne-anis i krydderiskabet og dryssede over bakken – her kunne man også bruge nødder, tørret lavendel, kanelstænger osv. Bum færdig på mindre en 10 minutter og det har ikke kostet mig en krone. Bevares, der findes nok kønnere advents-opsatser, men det her går vel an indtil videre. Måske det skulle være tema på et af mine kalenderafsnit, nemme, flotte alternative adventskranse… Vi får se ;-) Det er iøvrigt fra på TIRSDAG. 1. DECEMBER at det går løs med Johannes Julekalender 2015 og jeg har virkelig brugt meget tid på dette i år, for at gøre det så spænende og hyggeligt som muligt, så jeg håber VIRKELIG at I vil se med!

4 kommentarer

 • Dina Elvira

  YES, december = Johannes julekalender. Følger med hvert år, og glæder mig lidt hver dag til at se hvad du har fundet på. Skide godt Johanne!

  Mange juleknus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Johanne! Nu har jeg ledt og ledt og jeg kan simpelthen ikke finde den guide du engang lavede (i en julekalender vist nok) til nogle slags julestjerner man kunne pynte med i fx vinduet. Du kan vel ikke guide mig til hvor jeg kan finde den video vel?
  Glædelig næsten jul! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fed ide er helt vild med den
  den er virkelig pæn
  knus
  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Det er jeg SÅ glad for at høre. Det var smadder nemt og noget de fleste kan bikse sammen derhjemme :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg