"ADVENTSKRANS" FOR DUMMIES

BESTIL DINE P-PILLER ONLINE – NEMT!

PicMonkey Collage
De 3. forskellige mærker af p-piller der forhandles påErecept.dk
{Dette indlæg er sponsoreret af Erecept.dk al tekst er forfattet af mig og giver udelukkende udtryk mine egne holdninger}

Den lille runde pille som stort set alle piger jeg kender spiser en gang dagligt, mig selv inklusiv. Og når det kommer til at huske at spise piller – ja faktisk huske hvad som helst, er jeg lidt af et grødhoved, derfor har jeg en fast alarm på min mobil der ringer hver dag som minder mig om at huske min p-pille. Når man så som jeg, har rigeligt at se med a få spist pillerne regelmæssigt, huske at smide dem i toilet-tasken når man rejser, så er det sidste man orker at skulle til booke en konsultation hos lægen gang hver 3. måned for at få en ny recept, eller den efterfølgende halve time i kø på apoteket. Derfor er det smadder smart at man hos Erecept.dk kan bestille blandt andet p-piller hjem til døren fra nettet. Når du bestiller dine p-piller på hjemmesiden bliver du bedt om at udfylde et spørgeskema me nogenlunde de samme spørgsmål som din læge ellers ville have spurgt dig om, det er ting såsom højde, vægt osv. og om nogle i din familie har haft blodpropper, arvelige sygdomme osv. og så sidder der et team af læger klar til at godkender din recept hvis der ikke ser ud til at være nogen invendinger. Det er så simpelt og smart. Der findes 3 forskellige mærker af p-piller hos Erecept.dk og en masse information om produkterne. Alle piller er godkendt af apoteker samt de danske sundhedsmyndigheder. Det er selvfølgelig altid en god idé at forhøre sig lidt, researche en smule og eventuelt besøge sin læge bare én enkelt gang hvis det er første gang man skal tage p-piller. Men for mit vedkommende var et rigtig dejlig nemt bare at klikke en ny gang p-piller hjem. Priserne på p-piller svinger men ligger generelt omkring 300-500 kroner alt afhængig af mængde og mærke.

10 kommentarer

 • Kathrine Holt Nørgaard

  Overvejede en kort stund og gøre dette. Lige indtil jeg så priserne. Det er vanvittigt, at en hjemmeside vil sælge så meget til overpris! Gav engang 21 kr. for en pakke til tre måneder. Oftest er det dog 50 kr. hvilket bestemt ikke sprænger mit budget! Så har jeg altså ikke noget imod og ringe til apoteket, og få tilsendt en ny omgang p-piller til købmanden i byen og efterfølgende selv hente! De burde overveje og sænke priserne, hvis de vil have flere kunder…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Det er jo latterligt dyrt!
  Jeg bruger selv cilest, (som læger ikke fraråder længere) som jeg betaler omkring 120kr for 3 måneder! 410 kr er jo vanvittigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Synes det er mærkeligt du henviser til nogle p-piller, som de fraråder ved lægen, bl.a. Cilest, som der var så meget snak om for et par år siden.. Ingen læger vil råde folk til at bruge den slags p-piller længere

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja

   Cilest er ikke frarådet længere. Det var de fordi de ikke overholdte den dansk regel om at det aktive stof skal være optager i kroppen inden for 30 min. Det er der rettet op på og min læge anbefaler altid dem som de første.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Tænkte først, at det da var mega smart, for jeg er en af de typer, der ikke lige får ringet til lægen. Meeen de er da meget dyrere end de p-piller du køber på apoteket? – der giver jeg måske 70 kr. for 3 måneder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Er jeg den eneste, der tænker: Hvis man ikke kan magte én gang om året at ringe op til sin læge og få fornyet sin p-pille-recept (lægen kan godt udskrive et helt år), evt. lige kigge op forbi og få tjekket sit blodtryk, så skal man nok overveje, om man overhovedet er ansvarlig nok til at have sex? Det virker klik-fest-agtigt at shoppe p-piller som man ville shoppe på Asos, på et site, hvor man også lige kan få piller for sexlyst og kondylomer med i kurven (jeg mener, man kan vel bare lyve om sine symptomer). Smart nok tip, men en anbefaling herfra er alligevel lige at have lægen med på råd angående ens prævention, også mens man er igang. Han/hun kender til ny forskning og ved, hvilke mærker, der er bedst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Yasmin er 4.generations p-piller, hvilket lægerne ikke anbefaler, da der er øget risiko for blodpropper.
  Derimod skal man tage 1. eller 2. generations p-piller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   Det siges også at risikoen for blodprop er størst de 6 første måneder, dette er uanset hvilket mærke. Desuden er risikoen for at få en blodprop på 3. og 4. generations p-piller lige så stor som at få en blodprop når man er gravid.
   Jeg er personligt på yasmin piller for 5 år i træk, og er en af dem der desværre ikke kan tåle 1. og 2. generations pillerne. Så man skal ikke altid tage udgangspunkt i, hvad de fleste læger anbefaler.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Er det dyrere at bestille dem derfra end at hente dem på apoteket?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne L

   Jeg er selv bruger af p-pillerne af mærket Cilest og de koster 122 kr for 3 måneders piller via det lokale apotek og min læge, hvilket er billigere end denne hjemmeside. Jeg startede sidste forår, og var til tjek efter 1 måned og derefter skulle/skal jeg først igen til maj 2016. Så jeg har bare fået en recept til 5 pakker så der er nok til ca. 1 år.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"ADVENTSKRANS" FOR DUMMIES