NEW IN: EFTERÅRSKJOLE OG NYE SKO

BLOGS JEG FØLGER

 Om en blogger læser blogs? Det kan du bide spids på. I hvert fald nogen af os. Eller altså OK – jeg læser blogs! Måske læser jeg ikke så meget, som jeg scanner terrænnet for billedkvalitet, kreativitet og redigering, but still.  Jeg søger inspiration til mit eget valg af tøj, så vel som nye idéer til DIY-projekter her på bloggen. Kunsten er således at når man som blogger ser noget super-fedt en anden blogger har lavet, at fortolke og ikke kopiere. Men den kunst mestre jeg vist nogenlunde. Mest fordi jeg altså er for nærrig til at købe Valentino og ikke orker gå i byggemarkedet efter den træpæl, men hellere vil finde en gren i vores skov. Jeg tænkte at I måske ikke nødvendigvis kender til disse seje blogs og de fortjener en anbefaling så here goes:
Skærmbillede 2015-11-01 kl. 15.02.55
StoneMuse

Michelle fra StoneMuse er pisse dygtig til at tage flotte billeder og hendes redigering sidder også lige i skabet, faktisk er det på hendes anbefaling at jeghar downloadet redigerings appen VSCO – som seriøst har reddet både mit instagramfeed men også mine blogbilleder. Og så har jeg en fornemmelse af at Michelle og jeg har smagsløg der matcher, jeg synes i hvert fald at alt hun bikser sammen i et køkken ser super lækkert ud.

Skærmbillede 2015-11-01 kl. 15.00.01

Passionsforfashion
Christina Dueholm, som står bag bloggen er en super dygtig kvinde som jeg har har fulgt i årevis. Hendes billeder er smadder flotte og altid med den perfekte blurrede baggrund. Og så ser Christina ud til at være den lidt mere pæne naturlige pige, sådan en som altid dufter godt og hvis hår bare altid er ret lækkert. Sådan er jeg jo ikke ligefrem, men det er dejligt inspirerende at læse og se med på hendes blog. Christina laver iøvrigt også nogle ret fede DIY-projekter og har en masse guides til nemme frisure.

Skærmbillede 2015-11-01 kl. 15.02.02

Sincerely Jules
Har en stil  som bare er spot-on og virkelig inspirerer mig meget. Særligt i sommermånederne var det fedt at læse med på hendes blog, fordi jeg faktisk kunne klæde mig lidt ala hende. Men nu hvor den danske vinter er i fulde sving med at gøre sit indtog, kan jeg ikke så godt rende rundt i ripped denimshorts og flotte hatte. Men jeg gad godt. Hun laver også nogle flotte collager og jeg er bare rigtig vild med både hendes blog og hendes instagram @sincerelyjules

Skærmbillede 2015-11-01 kl. 14.59.14

I spy DIY
Er en gør-det-selv blog som jeg har fulgt i årevis, og det er en blog der har givet mig rigtig meget god inspiration til egne projekter. Men også bare selve layoutet og estetikken i billederne og DIY-guidesne derinde er virkelig inspirerende for mig. For når jeg laver DIY’s skal de jo helst se seje ud frs start til slut, når jeg viser dem frem herinde :-)

Skærmbillede 2015-11-01 kl. 14.56.07

Bettina Holst
Er en dansk DIY/krea/bolig-blogger som ud over det også er kunstner. Hun er super dygtig til selv at lave fede projekter, men viser også gerne en masse lækre boliger og idéer frem på sin blog. Jeg får altid lyst til at male mine vægge nye farver eller bygge min egen seng eller noget tredje når jeg læser hendes blog.

Skærmbillede 2015-11-01 kl. 15.09.06
SneglSille
Dette er en blog som slet ikke falder i samme kategori som nogen af de ovenstående. Det her er nemlig den eneste blog jeg af og til klikker ind på fordi jeg faktisk er virkelig interesseret i at læse hvad der bliver skrevet derinde. Cecilie som står bag bloggen er efter min opfattelse sådan lidt en real-life Nynne fra Nynnes Dagbog, bare lidt lækrere og nu gift. Hun laver de fedeste mest grinagtige lister og fortæller om hendes hverdag på en måde jeg er faldet pladask for. Måske fordi jeg synes (hvis jeg må tillade at rose mig selv lidt) at jeg kan genkende lidt af mig selv i hendes måde at skrive på og verdensanskuelse.
Så er man en der faktisk gerne vil LÆSE blogs og ikke kun kigge billeder, er Sneglsille min bedste anbefaling.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: EFTERÅRSKJOLE OG NYE SKO