BACELONA DAY ONE

VINDER AF 1000 KRONER TIL QNTS

Untitled #328

Srik HER // Sneaks, HER // Ring, HER // Halstørklæde, HER

Det er sand gaveregn her på bloggen i øjeblikket og det er ikke engang December endnu – er det ikke vidunderligt?!
Idag skal jeg nemlig udnævne endnu en vinder. Og denne gang er det kokurrencen om 1000 kroner at shoppe for hos QNTS.dk der skal afgøres. I er mindst lige så shoppelystne og vilde med striktrøjer, sneakers og lækre uldfrakker som jeg selv, kunne jeg se da jeg sad og læste jeres kommentarer igennem. Men det er jo også lækkert at udruste sig med nogle flotte lune sager her til vinter. Og det er lige hvad vinderen af denne konkurrence har i tankerne:

Deres noget så lækre og uldne samsø/samsø strik
http://www.qnts.dk/?SamsøeSamsøe&Strik&ETAO-NECK15322151&WHITE%20MEL&132818og et pænt og varmt tørklæde fra won hundred i camel farvet, til de kolde cykelture om morgnenhttp://www.qnts.dk/?WONHUNDRED&Tørklæder&CADEN11731&BRUN&132527 :))

Stort tillykke til dig Emma – jeg sender dig en email, så du kan få klikket en lækker strik og et tørklæde hjem. Tusind tak til alle jer andre for at deltage! Og husk at det ikke er helt slut med konkurrencer, I kan nemlig stadig deltage i den anden konkurrence om 1000 kroners gavekort til QNTS.dk – det gør i ved at tilmelde jer, deres nyhedsbrev HER.

Dette indlæg samt konkurrencen er sponsoreret af QNTS.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACELONA DAY ONE