ADVENTS GIVEAWAY & NELLY KONKURRENCE VINDER

ASK ME VIDEO – 7.DEC JOHANNES JULEKALENDER 2015

3 kommentarer

 • Undskyld, men jeg kan slet ikke tage blikket fra dine læber i den video, fantastisk flot farve, shine og optegning! Hvilket produkt(er) har du brugt? :)

  – Anna-Sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Årh tusinde tak! Dejligt med komplimenter. Jeg har brugt en lipliner fra MAC, jeg kan desværre ikke se nummeret å den længere, men det er en af de mest solgte og den er ret mørk. Og så har jeg blandet den med en pang rød læbestift købt i KIKO for mange år siden. Og et godt trick jeg bruger er: efter den røde farve er lagt, læg da lidt lys pudder på midten af læberne og på amourbuen. Og afslut med bare en lille smule liploss, kun på midten af læberne :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak! Super fedt! Det må jeg prøve! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADVENTS GIVEAWAY & NELLY KONKURRENCE VINDER