FUNFACTS OM JUL & NELLY KONKURRENCE JOHANNES JULEKALENDER 2015

Untitled #340

 

Dette indlæg samt konkurrence er sponsoreret af Nelly.com

Blåt halstørklæde HER // Grå Beanie HER // Åben turban HER // Mønstret tørklæde, HER // Læder handsker med pompom HER // Faux fur krave HER // Strikkede vanter HER // Sort beanie med pels pompom HER // Pels hue HER // Lilla beanie HER

Så er det blevet tid til første konkurrence her i December. Og det er kun starten! Der kommer nemlig yderligere 3 fantastiske giveaways i samarbejde med Nelly OG selvfølgelig advents-konkurrence hver søndag frem til jul. I skal jo forkæles altså! Idag handler det om varme vamsede accessories til vinter. Jeg fryser altid mine øre og mine fingre, og køber oftest pæne jakker med meget åbne halsudskæringer, så jeg har i højeste grad brug for nogle gode lune accessories. Særligt er jeg vild med halstørklæder, den smalle uldne slags i alskens dæmpede farver er lige mig. Og så har jeg forelsket mig i læder handskerne med pels pompomer ovenfor!

Idag kan I vinde jeres favorit vinter accessories fra nelly.com – alt I skal gøre for at deltage er at finde et item HER og skrive en kommentar med link til det I aller helst kunne tænke jer at vinde. Og så udnævner jeg vinderen imorgen i julekalenderen og her på bloggen – god fornøjelse!

224 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#DIY 3 SIMPLE JULEDEKORATIONER - JOHANNES JULEKALENDER 2015