GIVEAWAY, VIND FOR 500 KRONERS SHOPPING HOS ASOS

JOHANNE SMAGER ENGELSK (JULE)SLIK – JOHANNES JULEKALENDER 2015

5 kommentarer

 • Super hyggelig video, Johanne. Man kommer i så godt humør af at følge med i dine videoer – du er så ærlig og glad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Johanne.
  Jeg kan virkelig ikke finde ud af, om jeg bare virker alt for weird ved at skrive dette til dig…!? :flushed: Men det er jeg altså ikke, heh!
  Nu er det jo jul, og man må godt være ekstra friendly ved hinanden. :innocent:
  Jeg er en voksen dame på snart 29 år, som ofte kigger forbi din blog. Jeg vil bare fortælle dig, at du virker som en utrolig afbalanceret, original, sød og frisk pige, som har sine værdier i orden. Du er en inspiration at se/høre på, og jeg tager hatten af for, at du kan fremstå så “veltilpas i din egen krop” i en så ung alder, if ya knaw what I mean. Det er beundringsværdigt! :blush:
  Nåh men, det jeg egentlig vil fortælle dig er bare, at jeg i foråret havde en depression (uden at ane hvad årsagen var, og jeg havde absolut NUL erfaring med den slags what so ever!!) :fearful:
  Men noget af det, som kunne/kan gøre mig i normalt humør var/er, udover min mand, familie og psykologen, at kigge ind forbi din blog og bare nyde din livsglæde og skønne skønne humor! Det har hjulpet/hjælper mig meget. Så bare mange tak til dig for at være en stor inspiration trods vores aldersforskel og meget forskellige liv. :blush: Keep up the good work & mood.
  Og god jul. :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Mette!
   Undskyld den lange svartid fra min side af, men jul og 10 dages med influenza osv. du ve’ ;-) Det skulle lige jo lige passes.
   Jeg er bare sindsygt glad for din besked, selvom jeg også godt kan forstå at det føles lidt mærkeligt pludselig sådan at sige en helt masse søde ting, til nogen man slet ikke har mødt. Men jeg ved jo af erfaring, at modtageren bliver helt vildt glad. Så jeg ynder også selv at rose de folk jeg møder på min vej, hvis jeg synes de gør et godt stykke arbejde. Så tusinde tak for at give dine tanker videre. Jeg bliver bare SÅ glad når jeg hører at jeg – bloggen, har spillet en positiv rolle for dig. Det er det bedste man kan sige til én som mig. Jeg håber at du er kommet godt over på den anden side af depression, jeg har haft den slags meget tæt ind på livet flere gange og ved at det er noget af en kamp. Det er jo ikke altid sådan lige nemt bare at beslutte sig for at være glad, og køre alt det der “min krop er mit tempel og jeg accepterer alle tanker” :-p
   Jeg håber du har lyst til at blive ved med at kigge med i det kommende år, jeg forsøger at forbedre mig og lave nye tiltag, så der skal nok komme en masse underholding og godt humør! :-)
   Johanne

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Tak for dit svar! :blush:
   Jeg har spændt holdt øje på det seneste for at se, om du mon opdagede min hilsen/svarede på den – jeg ku jo forstå, at du havde været en smuule presset med sygdom osv. :see_no_evil:
   Jeg ser frem til at følge med dig her i år 2016, trods at jeg snart runder de 29 år…!!! :speak_no_evil:
   Mvh. Mette.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velbekommen. Glad for du kunne lide det og måske gav lidt ekstra juleglæde.
  Mia
  X

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY, VIND FOR 500 KRONERS SHOPPING HOS ASOS