MAD MED JOHANNE - FAMILIEN KOHLMETZ JULECOOKIES + 3. NELLY GIVEAWAY VINDER

MANGLER DU HJÆLp TIL NYTÅRS MENUEN?

Nytaar_web
Billede fra Walisisklam.eu

Dette indlæg er sponsoreret af Walisisklam.eu
Om firmaet: Walisisk Lam er dyrevelfærd og velrenommeret lam af høj gastronomisk kvalitet.

Så vil jeg hermed videregive tippet, om denne super lækre konkurrence som foregår hos Walisisklam.eu! Hele 3 studerende kan nemlig vinde en nytårs menu beregnet til 12 mennesker. Man skal selv stå for tilberedning, men modtager en kasse med alle lækre ingredienser. Se hele menuen HER (den er ret vild, mit mundvand løb i hvert fald da jeg læste igennem)
Det er en kanon mulighed for at gøre den store nytårsfest lidt mere overskuelig. For mit eget vedkommende har jeg tit stået for en eller flere retter når vi fejrer nytår, men forrige år var vi omkring 15 mennesker – og der fik jeg altså brug for hjælp. En klargjort kasse med alle ingredienser havde nok hjulet gevaldigt på det.
I kan deltage både via facebook & instagram, det gør I på følgende måde:

Instagram: Skriv hvorfor du gerne vil vinde og hvem, der skal med til din middag. Er du rigtig sej, uploader du en video på max 15 sekunder, hvor du fortæller, hvorfor vi skal vælge dig. Sørg samtidig for at bruge #nytårslam og @walisisklam.

Facebook: Like opslaget og skriv hvorfor du gerne vil vinde og hvem, der skal med til din middag. Er du rigtig sej, uploader du en video, hvor du fortæller, hvorfor vi skal vælge dig og bruger #nytårslam.

Der trækkes tre vindere d. 23/12. Vinderne får direkte besked og boksen med ingredienser bliver sendt ud mellem jul og nytår.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAD MED JOHANNE - FAMILIEN KOHLMETZ JULECOOKIES + 3. NELLY GIVEAWAY VINDER