JOHANNES GET-WELL-SOON-SUppE

8 SMADDER SØDE COVERS TIL TELEFONEN

Untitled #343

 

Dette indlæg er sponsoreret af Asos.com
Turkis og guld cover,  iphone 6 HER, iphone 5 HER // Lyserødt cover med hjerte, HER // Rødt liebskind cover, HER // Blå liebskind cover (kun 99), HER // Kaktus cover, HER // Palme cover, HER // Milkshake cover, HER / Guld mønstret cover, HER

Jeg bliver nok aldrig typen der har de helt vilde kawaii-amok covers som ligner en fullsize burger eller enhjørning. Men jeg elsker jo at dresse mig op og det gælder alt fra tøj, sko og makeup til covers til mine diverse elektroniske sager. Jeg har endda en fantastisk flot kamerataske i gråt leopardprint, selvom jeg aldrig bruger kameratasker. Og coveret til min telefon er efterhånden ved at være godt nusset og farven er slidt af på alle kanter, så måske jeg skulle investere i noget nyt. Jeg er særligt vild med kaktus coveret og de to flotte sager fra Liebskind.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

JOHANNES GET-WELL-SOON-SUppE