BLUE LACE & BLACK BOOTS

BIKSEMAD TIL MORGENMAD

IMG_8046 IMG_8047 IMG_8044 (1) IMG_8043

I øjeblikket har jeg en ekstrem craving efter kartofler, alt med kartofler. Og det er jo desværre ikke den mest nærende grøntsag i verden – i hvert fald ikke på egen hånd, så derfor skal den jo mikses med lidt andre gode sager. Idag lavede jeg en form for “biksemad” til morgenmad, som bare bestod af de grøntsager jeg lige kunne finde, bacon spejlæg og lidt frisk avocado. Det tog mig godt 15 minutter at bikse sammen (pun intended) og det smagte skønt, så her får I lige “opskriften”:

Ingredienser til 1 person:
1 kartoffel
1 gulerod
1/2 løg
3-4 cherry tomater
3-5 skiver bacon, eller en håndfuld bacon i tern
1 æg
1/2 avocado
Salt, peber, persille og parmesan ost efter behov.

Fremgangsmåde:

Start med at smide bacon på en pande og lad det stege gyldent – snit grøntsagerne imens. Når baconen næsten er færdig tilsættes løg, kartoffel og gulerod, dette skal steges indtil det er gyldent evt med lidt olivenolie – og smages til med salt og peber. Skrab grøntsagerne til den ene side på panden og hæl hakkede cherry tomater ud på den anden side, lad dem stege lidt. Slå til slut ægget ud over tomaterne, steg ægget et minuts tid på hver side og server det ovenpå “biksemaden” med avocado stykker og hakket persille ved siden af. Drys eventuelt lidt parmesan flager over ægget og “biksemaden”.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUE LACE & BLACK BOOTS