Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

3 kommentarer

 1. Sarah

  Hej Johanne :-)
  Sikke fine støvler! Synes du, at de er alm. i størrelsen? Og er de meget varme at have på? ;)

  • johannekohlmetz

   De er ganske normale, jeg er altid en str 38 og det var jeg også i disse. De er ikke mega varme, men man kan sagtens have et bare lidt tykke sokker i dem, hvis det kniber. Jeg har haft dem hele vinteren og har ikke frosset om fødderne :-)

 2. Ida

  Super sød kjole, og hvor fint med bogen og tyllen! Jeg elskede også den bog, og er i samme alder, hvor folk jeg kender begynder at få børn. Det er mærkeligt at være i den situation, når man selv (mig i hvert fald) går på clubs og rejser og har travlt med sig selv!

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk