JEG FLYTTER LIGE OM LIDT & LEJLIGHEDS INSpIRATION

BLUE LACE & BLACK BOOTS

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Dette indlæg er sponsoreret af Asos.com
Kjole, HER // Støvler HER
– Til og med den 22. januar, er der rabat hvis du handler for x-antal kroner hos asos.com – læs hvilke rabatter du kan få HER

I søndags var jeg til dåb, hos min venindes datter. Det føles meget mærkeligt at sige (skrive…) – MIN venindes DATTER. Jeg er officielt så gammel, at de børnearrangementer jeg er inviteret til er med mine egne relationer, og ikke igennem mine forældre eller familie. Min veninde, som jeg mødte da jeg gik på HF har nemlig fået en smuk og sød lille datter som skulle døbes i søndags – og ovenstående var hvad jeg havde på. Jeg anede iøvrigt overhoved ikke hvad jeg skulle give sådan en lille størrelse, og jeg synes at sølv-ske med indgraveringer var lige lovligt voldsomt,  derfor købte jeg “Muldvarpen der ville vide hvem der havde lagt en lort på dens hoved” – pædagogisk og politisk korrekt som jeg jo er. Og så var jeg i H&M og kunne ikke dy mig for at købe en vidunderlig, lille guldprikket tyl-kjole, så den røg også med i gaven.  Barnet kan jo ikke rigtigt forholde sig til noget som helst endnu, hverken guldkjole eller bog – men jeg kan huske at have hylet af grin når min bror læste høj af Muldvarpen, så mon ikke det samme er tilfældet om ét par år.

   

3 kommentarer

 • Sarah

  Hej Johanne :-)
  Sikke fine støvler! Synes du, at de er alm. i størrelsen? Og er de meget varme at have på? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   De er ganske normale, jeg er altid en str 38 og det var jeg også i disse. De er ikke mega varme, men man kan sagtens have et bare lidt tykke sokker i dem, hvis det kniber. Jeg har haft dem hele vinteren og har ikke frosset om fødderne :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Super sød kjole, og hvor fint med bogen og tyllen! Jeg elskede også den bog, og er i samme alder, hvor folk jeg kender begynder at få børn. Det er mærkeligt at være i den situation, når man selv (mig i hvert fald) går på clubs og rejser og har travlt med sig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

JEG FLYTTER LIGE OM LIDT & LEJLIGHEDS INSpIRATION