LEJLIGHEDENS FØRSTE MØBEL

BØRNE NATTØJ TIL VOKSNE

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Dette indlæg er sponsoreret af asos.com
Nattøj, udsolgt HER // Lignende sæts, HERHER & HER

Måske matcher mine boheme inspirerede tæpper og puder ikke just med mit nye nattøj, ikke desto mindre har jeg nærmest boet i sættet de sidste to dage. Jeg faldt over nattøjet på asos.com (som iøvrigt har ret ret bredt udvalg af nattøj for barnlige sjæle) og jeg måtte bare eje det. Jeg er egentligt ikke sådan en type som elsker den her slags ting, lige så vel som at jeg heller aldrig har haft et pomfrit eller panda-cover til min mobil, det er ikke rigtigt min stil, men lige dét her sæt, synes jeg altså er pisse sødt. Og særligt på sådan en grå og kold og kedelig dag som idag, er det altså den beste uniform man kan iføre sig.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEJLIGHEDENS FØRSTE MØBEL