LEJLIGHEDENS FØRSTE MØBEL

BØRNE NATTØJ TIL VOKSNE

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Dette indlæg er sponsoreret af asos.com
Nattøj, udsolgt HER // Lignende sæts, HERHER & HER

Måske matcher mine boheme inspirerede tæpper og puder ikke just med mit nye nattøj, ikke desto mindre har jeg nærmest boet i sættet de sidste to dage. Jeg faldt over nattøjet på asos.com (som iøvrigt har ret ret bredt udvalg af nattøj for barnlige sjæle) og jeg måtte bare eje det. Jeg er egentligt ikke sådan en type som elsker den her slags ting, lige så vel som at jeg heller aldrig har haft et pomfrit eller panda-cover til min mobil, det er ikke rigtigt min stil, men lige dét her sæt, synes jeg altså er pisse sødt. Og særligt på sådan en grå og kold og kedelig dag som idag, er det altså den beste uniform man kan iføre sig.

4 kommentarer

 • Trine

  Hvor køber du dine plakater? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Ebay eller etsy. Der findes tusindvis af flotte plakater, det er bare at søge efter .eks “gatsby poster” eller hvad du nu end søger :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej hvor ser det lækkert ud har også et asos nattøj sæt og det er bare så dejligt

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, hvor ser det sæt behageligt ud. Perfekt til en blæsevejrs dag som i dag (:
  http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEJLIGHEDENS FØRSTE MØBEL