NEW IN: GRÅ FAUX FUR JAKKE

DEN LYSEBLÅ RETRO SWEATER

Processed with VSCOcam with kk1 presetProcessed with VSCOcam with kk1 presetProcessed with VSCOcam with kk1 preset


Dette indlæg er sponsoreret af asos.com

Sweater, 297DKK HER // Nederdel købt i Barcelona, lignende HER

ÅRH, jeg blev hovedkuldsforelsket da jeg fandt denne sweater hos asos.com. Der er bare et eller andet lækkert over kombinationerne af blå og de meget retro-agtige striber. Jeg leder i øjeblikket efter et par lyseblå lidt slidte højtaljede 90’er  jeans som jeg kan style sweateren sammen med. Jeg har set på nettet at monki har nogle ret godt bud, men med den slags løse jeans synes jeg altid at man er nødt til fysisk at have dem på, for at afgøre om det er det helt rette par. Kunsten at finde et par perfekt slidte, perfekt løse, men alligevel stramme de rigtige stede, jeans er ikke sådan noget at kimse af. Kender I til nogle lækre 90’er jeans out there? Måske jeg bare skulle købe et par Levi’s, de fejler vist aldrig.

Man kan jo næsten ikke nævne ordet sweater uden også lidt at smide et lille link til denne (det her er godt nok et cover, men faktisk en af mine favoritter)

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: GRÅ FAUX FUR JAKKE