BIKSEMAD TIL MORGENMAD

ENDELIG: NØGLERNE TIL MIN FØRSTE LEJLIGHED

IMG_8111 IMG_8110

Dette indlæg indeholder affiliate links.

Nederdel, HER // Støvler, HER // Bluse (vintage), lignende HER // Nøglering, HER

IMG_8105
Udsigten ind over Odense fra mit køkkenvindue – åhhh!

Egentligt var det ikke meningen at jeg skulle have haft nøglerne før 1. februar, men jeg var heldig og fik idag nøglerne til min første lejlighed nogensinde.  Jeg kunne ikke være mere spændt eller glad! Det er en helt særlig oplevelse det dér med, for første gang at låse sig ind i sin helt egen, helt tomme lejlighed. Lokalerne var fulde af lys og der duftede af maling – så bliver det næsten ikke bedre. Jeg hev Anna med op i tårnet, som den tidligere lejer har fortalt mig at lejligheden kaldes (den ligger nemlig øverst på 3. sal og har stue i hjørnet og ovenpå den et tårn) vi dansede rundt i lejligheden og klappede lidt på væggene, kiggede i alle de tomme køkkenskabe og lå midt på gulvet i stuen og snakkede om hvor spændende det bliver, at jeg endelig bor i Odense på fuld tid og endelig skal til, at indrette min helt egen lejlighed. Vi går så småt igang med at flytte her i weekenden og i den forbindelse har jeg planer om at lave et par forskellige videoer til jer – så det kan I glæde jer til i løbet af næste uge. Lejligheden er noget af et kup, da den faktisk er rimelig billig, selvom den har hele 3 værelser og er 70 kvm stor – og så ligger den i et super dejligt kvarter på Hjallesevej i Odense. Og jeg tror stadig ikke helt, at jeg har evnet at fatte at den nu er min. Jeg har nemlig haft så meget bøvl med at finde den helt rette lejlighed – ja i det hele taget bare at få fat i en lejlighed der var til at betale sig fra, uden at det var i en snusket kælder i Taarup.  Faktisk var jeg fast besluttet på at flytte ind i en helt anden lejlighed fra 1. januar – men pludselig åbnede der sig en mulighed på Hjallesevej og jeg var forelsket ved første øjekast, så det var en kæmpe forløsning endelig at underskrive lejekontrakt og få nøglen i hånden – derfra kunne det nærmest ikke gå galt ( jeg håber ikke at jeg har “jinkset” noget nu.) I kan lige tro at jeg glæder mig til at viser jer rundt i mit nye hjem!

6 kommentarer

 • Marie Hansen

  Årh, Hjallesevej <3 Jeg har boet der og jeg elskede det! Jeg er sikker på at du kommer til det samme :-) Tillykke med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med lejligheden. Den ser lækker ud, og med en fantastisk udsigt.

  Jeg kan godt forstå at du glæder dig til at flytte ind og indrette lejligheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op, en lækker lejlighed! Er der andre lign. til salg, i samme område?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WAUW, sikke en udsigt! Tillykke med din fine nye lejlighed :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara HB

  Er det en leje lejlighed eller har du selv købt den? og skal du bo der alene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med din nye lejlighed, Johanne. Jeg flyttede ind i min første lejlighed for fem år siden, og jeg kan stadig mærke dén følelse, der var i min krop, da jeg (netop som du beskriver) første gang låste mig ind i den tomme lejlighed, der nu skulle være mit nye hjem. Jeg har aldrig sovet bedre, end jeg gjorde den første nat, jeg sov i lejligheden – det er noget særligt! (: Nyd det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIKSEMAD TIL MORGENMAD