Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

6 kommentarer

 1. Marie Hansen

  Årh, Hjallesevej <3 Jeg har boet der og jeg elskede det! Jeg er sikker på at du kommer til det samme :-) Tillykke med det.

 2. Tillykke med lejligheden. Den ser lækker ud, og med en fantastisk udsigt.

  Jeg kan godt forstå at du glæder dig til at flytte ind og indrette lejligheden.

 3. Hold op, en lækker lejlighed! Er der andre lign. til salg, i samme område?

 4. WAUW, sikke en udsigt! Tillykke med din fine nye lejlighed :-)

 5. Sara HB

  Er det en leje lejlighed eller har du selv købt den? og skal du bo der alene?

 6. Tillykke med din nye lejlighed, Johanne. Jeg flyttede ind i min første lejlighed for fem år siden, og jeg kan stadig mærke dén følelse, der var i min krop, da jeg (netop som du beskriver) første gang låste mig ind i den tomme lejlighed, der nu skulle være mit nye hjem. Jeg har aldrig sovet bedre, end jeg gjorde den første nat, jeg sov i lejligheden – det er noget særligt! (: Nyd det.

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk