ASOS UDSALGS MUST HAVES

HOME SpA STARTER-KIT

Untitled

Dette indlæg er sponsoreret af Braun.

Fod-treatment, HER // Braun Silk Epil 9, HER //Le Noir, kan købes i Føtex // Argan oil, HER // Rituals håndcreme, HER // Eden manicure sæt, kan købes i Normal // JorgObé scrub/maske, HER

Ovenpå sådan en sygdoms periode er noget af det jeg har aller mest lyst til at forkæle mig selv og min krop. Derfor stod den her til aften på et langt varmt bad, hvor jeg fik epileret benene (det gør gu’ stadig lidt nas altså, men skal nok blive gode venner med den Silk Epileren en dag!) derefter en fod-treatment, så manicure og pedicure mens jeg havde min YNDLINGS ansigtsmaske/scrub fra JorgObé i ansigtet. Den er så effektiv, lidt krads og meget friskende. Og da neglelakken var tørret fik mine hænder og fødder  en gang af Rituals Miracle Balm, som er en virkelig fed håndcreme, som jeg har brugt i snart et år nu og den er simpelthen så god!

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ASOS UDSALGS MUST HAVES