HOME SpA STARTER-KIT

JOHANNES GET-WELL-SOON-SUppE

10612725_1276692382346247_8267457146958307389_n
Sygdommen synger heldigvis på sidste vers, men den synger dog stadig. Så jeg gør alt hvad der står i min magt for at forkæle mit immunforsvar og fylde kroppen op med gode sager. Derfor har jeg til frokost de sidste par dage ofte lavet mig en varm suppe af en eller anden art og idag blev det til en linsesuppe med godt smæk på. Her får i opskriften:

Til ca. 2 personer

Ingredienser:
1/2 liter hønsesuppe – eller 1/2 liter vand med 2-3 spsk. flydende hønsebouillon/fond
1 fintsnittet løg
1 fed hakket hvidløg
2 spsk. revet frisk ingefær
2 gulerødder skåret i tern
1/2 porre skåret i tynde strimler
1-2 kartofler skåret i tern
1 deciliter gule linser
2 spsk karry
1 tsk. chili flager

Fremgangsmåde:

Løg, kartofler, gulerødder, hvidløg, porre og ingefær og svitses i en gryde med lidt olivenolie indtil løgene er let gennemsigtige.  Herefter tilsættes karryen som lidt skal vendes med grøntsagerne. Så tilsættes hønsesuppe eller vand og hønsefond, samt chili flager og det hele stilles til at simre, ved mellem varme i 5 minutters tid.  Derefter skal de gule linser hældes i suppen og det skal simre i yderligere 8-10 minutter. Og så er suppen færdig!

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

HOME SpA STARTER-KIT