ÅRETS FØRSTE OUTFIT, MED NYT KAMERA OG I VERDENS BEDSTE STRIK

NOGET OM STRIKTRØJER & MINE FAVORITTER

Untitled #345
        Untitled #346

Dette indlæg indeholder affiliate links.

1.  HER  // 2. HER // 3. HER // 4. HER //5. HER  // 6. HER // 7. HER

Selvom jeg med boheme flagrende kjoler, tylskørter og sløjefebesatte laksko forsøger at fortrænge at det er blevet vinter og sådan helt ægte pisse koldt udendøre, må jeg jo erkende at det efterhånden er en kamp jeg må gi’ tabt. Det er vinter, jeg ved det godt og jeg er jo nødt til at klæde mig efter det. Og selvom jeg ikke er den største fan af den gængse danske vinter uniform med sorte jeans, halstørklæder og den slags, har jeg dog ikke noget imod striktrøjer – ja, jeg vil endda gå så vidt som at sige, at jeg faktisk sågar bryder mig om dem. Men det er nok også fordi de faktisk netop kan tilføre lidt farve, struktur og liv til et outfit. Ovenfor er et par af mine bedste bud på pæne striktrøjer til den kolde tid. Og flere af dem er på tilbud og der er sågar 50% rabat på nogle af dem.

Der er jo hundredevis af forskellige typer striktrøjer og i min nuværende garderobe er der særligt 2 slags som jeg er vild med

Stramtsiddende 70’er striber
Ja, det siger jo sig selv. Strik nummer 2 i collagen er et glimrende eksempel på den slags strik, som jo i virkeligheden mere er rib. Jeg har 2-3 forskellige af denne slags tætsiddende stribede sager og elsker at style dem sammen med en denimnederdel eller højtaljede jeans.

Chunky Cable strik
Siger endnu engang også sig selv. Jeg har både lange kabel-striktrøjer som går til midt på lårende og er meget chunky og fede med et par læderbukser under eller til et par knæhøje støvler. Og så har jeg et par mere croppede versioner som er smadder fine sammen med store fyldige nederdele og den slags.

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ÅRETS FØRSTE OUTFIT, MED NYT KAMERA OG I VERDENS BEDSTE STRIK