I 2016 VIL JEG GERNE:

NYE BRILLER: RAY BAN – HVORDAN FÅR MAN NYT GLAS I EGNE BRILLER?

IMG_7766 IMG_7765 IMG_7762 (1)

Dette indlæg indeholder affiliate links.

Brillestel (mine er købt hos asos.com) men fåes også HER til 849DKK – Solbrille versionen fåes ligeledes til 850DKK HER // Sølv  mere robust version, 949 HER  T-shirt, nedsat til 191DKK HER

Jeg tror at jeg var så svine heldig at få fingrene i det absolut sidste par runde Ray Ban briller som var på udsalg hos Asos.com. De var nedsat med hele 50% og kostede mig derfor ikke mere end 700 kroner, det er dæleme en fin pris. Der er selvfølgelig bare ét problem, de mangler stadig glas. Og desværre er der rigtig mange af de mest kendte brilleforhandlere som ikke vil sætte glas i et stel du selv kommer med. Derfor googlede jeg lidt og fandt frem til Optik Huset, som faktisk endda har en butik i Odense – find deres hjemmeside HER. De sætter glas i alt fra solbriller til gamle brillestel og så ser det ud til endda at være rigtigt billigt med enkeltstyrkeglas helt ned til 320ckr for et par. Det giver jo et hav af muligheder for at customize sine helt egne briller! Jeg har altså ikke fået penge for at skrive om Optik Huset, jeg er bare rimelig excited over at have fundet frem til dem. I løbet af weekenden skal jeg  i hvert fald et smut til Odense for at se om ikke de vil sætte glas i mine nye briller, samt et par gamle vintage briller jeg har fundet. Jeg skal nok give en update med priser osv.

   

7 kommentarer

 • Malene

  Synoptik sætter gerne glas i eget stel :-)
  600 for et sæt uden overfladebehandling og 1400 for et sæt med hærdning og antirefleks :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  De er altså ikke gode til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvis ikke de kan i optikhuset er det muligt at få sat glas i brillerne for 1000kr hos Louis Nielsen, prisen er inkl. Indslibning, antirefleks og hærdning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Adam

  Tak for det tip med Optiker Huset. Dem vil jeg aflægge et besøg inden længe. Håber de fjerne klistermærket fra dit glas ved samme lejlighed – det er lidt utjekket at gå rundt på mærker på glassene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   De skal jo sætte helt nye glas i, det her er bare plastic med rayban print som kom med stellet ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et lille tip!
  Når nu du har fundet sådan et rigtig lækkert retro stel, der ser relativt fint og spinkelt ud i stellet, så husk at bede om at få ekstra tynde glas! (i hvert fald hvis du er lidt oppe i styrken)
  Ellers ender du med et par fine retro hinkestensbriller

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I 2016 VIL JEG GERNE: