SØMANDS HAT & STRAMME JEANS

20 ÅR OG OppE AT KØRE OVER EN KØKKENVÆGT

Processed with VSCOcam with a5 presetProcessed with VSCOcam with a5 preset

Dette indlæg er sponsoreret af Ellos.dk
Retro vægt, HER // Vase, HER

En køkkenvægt skal man jo næsten have, hvis man har tænkt sig så meget som at bage en omgang flutes. Mange af disse, altså køkkenvægte, er helt usigeligt grimme og ligner sci-fi instrumenter – det passer selv sagt ikke særlig godt ind i den retro-hygge-boheme stil som jeg har lagt for dagen her i lejligheden. Heldigvis for mig har ellos.dk en splinterny, men meget gammeldags-looking køkkenvægt i deres sortiment, der er flere forskellige  modeller og mange forskellige farver (se dem HER). Jeg tror at det er lidt anormalt for en 20 årig pige at være så excited over en køkkenvægt som jeg er, men den er simpelthen bare så flot, faktisk synes jeg at den er så pæn at jeg i øjeblikket har den stående fremme, som opbevaring til lidt frugt og grønt. Så altså, et lille tip til de af jer som er lige så fikserede på at næsten alt i jeres hjem skal være pænt og ikke kun praktisk.

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SØMANDS HAT & STRAMME JEANS