MIDLERTIDIG INDRETNING: ET KIg IND I MIN LEJLIGHED

JEG ER SÅDAN ÉN DER: (THE FLYTTET-HJEMMEFRA EDITION)

2011moving
Hermed en lille liste over realisationer jeg har gjort mig her i den første uge som officielt  udeboende og fløjet fra reden-agtig person.

Har en rodeskuffe (løgn i øjeblikket har jeg faktisk 3). Altså sådan én i køkkenet I ved, og det er nummer 2 skuffe, under skuffen med bestik og knive, sådan én skuffe har vi altid haft hjemme hos mine forældre og det ynder jeg at fortsætte (åbenbart).

Gerne vil have alt mit tøj hængende og liggende fremme, udstillet flot, som hvis jeg havde et walk-in-closet, men samtidig vil jeg også have et sofistikeret og enkelt soveværelse, hvor sengen er centrum. The two do not coexcist.

Har fucket min døgnrytme helt og aldeles op, efter at have fejret friheden ved at bo alene med blandt andet bagning af  knækbrød klokken 02:00 i forgårs.

Død og pine skal have ternet gulv i mit køkken. Lige siden jeg var helt lille har jeg elsket ternede gulve i køkkener, foyer og på badeværelser, men særligt køkkener. Og siden der ikke lige ligger et ternet her i lejligheden, skal jeg have fingrene i noget vinyl!

Skal hele vejen fra 3. sal og ned på gaden hvis jeg vil ryge, jeg er nemlig flyttet ind i en ikke-ryger bolig. Det er nok meget godt med lidt motion op og ned af trapperne.

Måske bare burde holde op med at ryge.

Har Heinz Tomat-suppe (den på dåse) stående i mit køkkenskab, save it for a rainy day.

I et desperat forsøg på at holde liv i en potte-basilikum fra Netto, kom til at drukne den staklen, sådan lidt misforstået omsorg.  Men jeg er åbenbart ikke alene om den slags, or som min mor sagde: “En af de hyppigste dødsårsager indenfor basilikum familien er druk”.

Netop har købt en clock-radio, som kan vække mig med radio og høj musik. Men jeg købte den nu mest fordi den er lavet i et super fedt retro design og også kan connecte med smartphones. (Jeg skal nok vise den frem så snart jeg modtager den)

Hele tiden kommer i tanke om nye køkken redskaber jeg mangler. Her gik man og troede at man kunne klare sig med et rivejern og en skrællekniv, næ nej. Hvad med en flaske-renser? En hvidløgspresser er jo også god at have? Eller hvad med én af de der små dimser man kan lave squash spaghetti ud af? Must have.

I skrivende stund kan høre at min nabo og eller underbo holder fest. Og det er sådan set fint nok. Men de spiller Justin Timberlake – og det er virkelig fint, problemet er bare at det hakker ustandseligt, så jeg bliver afbrudt bedst som jeg  er igang med at skråle med.

8 kommentarer

 • sofie

  Hvor lyder det spændende at du skal flytte hjemmefra :-)

  https://littlebusypretending.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kan købe en grønsagsspagetti river billigt på ebay! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia M.

  Appartment tour!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Okay, nu kommer der lige et meeeeeeget voksent tip fra en, hvis basilikum er en meter høj.

  Plant den ud. Det er det eneste, der virker. De kommer med så lidt jord for at de skal dø. Sad but true.

  Udplantet er de nemme nok at passe. Den sidste holdt halvandet år, og jeg er ellers typen, der kan tage livet af en kaktus.

  Og nej, jeg købte ikke muldjord. Jeg huggede det bare fra et bed. #vildungdom

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Årh man! Verdens bedste tip! Tusind tak for det, jeg må ud og finde et bed at hugge lidt jord fra, haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahah super fedt indlæg

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, elsker at du kom til at drukne basilikumsplanten, for netop at holde den i live!

  kamillabrun.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Det er bare sådan noget jeg kan. Haha :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIDLERTIDIG INDRETNING: ET KIg IND I MIN LEJLIGHED