FESTLIGE KJOLER JEG DRØMMER OM

LIDT AF MIT SOVEVÆRELSE

IMG_1031 IMG_1037 IMG_1033 IMG_1038
Dette indlæg indeholder affiliate links.
Sengetæppe, IKEA – lignende HER // Sengetøj, HER // Lille pynte pude, HER // Stor pynte pude, HER // Seng, IKEA (Brimnes) // Gulvkurv, IKEA – lignende HER // Stol, vintage // Fletlampe, IKEA – lignende HER // Sort gulvlampe, IKEA // Rund kasse, Søstrene Grene // Vaskekurv, IKEA // Glasflaske og vase, Vintage // Grå gulvvase, Daells bolighus

Mit soveværelse er så småt ved at falde på plads, jeg har været forvirret over hvilken “stil” jeg skulle køre i netop dette rum, da den ene væg er fyldt med alt mit farverige tøj og det dermed gør det lidt svært at køre eksempelvis “minimalistisk-scandinavian” ind over. Jeg ved ikke hvad jeg vil kalde den stilart jeg er endt med, sådan lidt boheme med en masse natur. Det vigtigste for mig i et soveværelse, er at holde farverne lyse så det føles luftigt og er et roligt og rart lokale at lægge sig til at sove i. Faktisk er den eneste jeg mangler i soveværelset, at få trukket nogle ledninger til nye strømudtag (stikkontakter) få hentet en stor sengegavl fra IKEA (også af modellen brimnes, den er så flot!) finde en gammel rejsekuffert, eller istandsætte en gammel kiste som står på mine forældres loft og placere den for enden af sengen. Og nårja, så skal jeg også lige regne ud hvilke lamper jeg vil have over sengen/over sengegavlen. Maiken min gode veninde foreslog, at hænge et stykke drivtømmer op og vikle et par ledninger med glædepære derom, det kunne i hvert fald se flot ud. Tiden vil vise hvad det ender med, men jeg er nogenlunde tilfreds indtil videre. Hvad synes I om det?

4 kommentarer

 • Philippa

  Jeg vil også meget gerne se dit badeværelse og få tips til hvordan man indretter det fint ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det ser rigtig fint ud!

  Men jeg har nok lidt svært ved at se det for mig, når der ikke er billede af det farverige tøjstativ.

  Alternativt kan du køre natur-boheme videre ved at lave et tøjstativ. Her tænker jeg en tyk “rå” gren, altså en naturliggren, der ikke er forarbejdet, ophængt i loftet. Det kunne altså være ret så fint, farverigt tøj eller ej, til resten af din stil :-)

  Natja fra http://www.bynatja.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I love the beautiful wood floor!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindy

  Må man se tøjstativet? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FESTLIGE KJOLER JEG DRØMMER OM