Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

8 kommentarer

 1. Maria

  Først og fremmest, stort tillykke!
  Jeg følger spændt med i dine videoer, og elsker dem!
  Jeg ved at du er en travl kvinde, men flere videoer ville bare være super fedt!
  Boligindretning, diy, tøj/stil osv. Er altid et hit :-)
  Bliver super spændende at følge med i din indretning, og hvilke diys du selv har benyttet dig af :-)

 2. SAndie

  Jeg elsker din stil, både mode- og boligmæssigt! Min bolig er selv en blanding af genbrug og nyt, og synes jeg har et varmt og spændende hjem, fyldt med liv og farver.. men hvordan får jeg lige det projekteret over på mig? Altså mit tøj? Der var engang hvor jeg altid gik i farver og mønstret tøj, så startede jeg på uddannelse, og havde ikke særlig mange timer. Nu træner jeg meget for at få tiden til at gå, og jeg går ikke i andet end sweats! Nu er jeg kommet dertil, hvor en farvet bluse er en kæmpe beslutning og har været inde i matas og kigge på røde læbestifte ca. 100 gange, uden at købe en – for jeg tør sgu ikke gå med den. Så en video eller et indlæg om, hvordan man kan få farver ind i garderoben, altså en kick-start til et liv med farver, det ville fandme være fedt :)
  Jeg åbner skabet og kigger på mine vilde skjorter hver evig eneste dag, men hopper altid i en sort strik og mine adidas bukser – det er ikke holdbart!

 3. Lærke

  Stort Tillykke Johanne!
  Din videoer er rigtig gode, og man lære meget af se dine videoer!
  Jeg elsker dine lookbook videoer. Mest fordi jeg elsker tøj, nyt som gammelt .
  Du har nok meget at se til , men flere video vil være ret :)

 4. Stort tillykke Johanne!
  Du var den første danske youtuber jeg begyndte at se, det synes jeg lige du skulle vide. Det der gør din kanal unik er at du har meget mode, diys og interiør indenover dine videoer, jeg er normalt en beautypige, og derfor er det dejligt at få inspiration til tøj og boligdelen, da det ikke er det jeg er bedst til (-:
  Jeg synes i hvert fald du skiller dig ud!
  Super godt gået!
  Ved du er en travl pige, men flere videoer på kanalen kunne være skønt!

  Knus (-:

 5. Jeg kan personligt virkelig godt lide din lookbooks og hauls videoer! Og nu hvor du er flyttet i lejlighed, kunne det være fedt med en video rum for rum, hvor du eventuelt fortæller om dine tanker med indretningen – selvfølgelig når du er kommet lidt mere på plads ;)

  http://satinawandel.dk

 6. Rosa-Karla

  Fuck hvor sejt! Tillykke! Jeg er en kæmpe sucker for alt der hedder hauls eller look books. Du har mange fine items, og mit indtryk er, at du nemt ville kunne lave den fineste forårs look book, med alle dine lækre kjoler! Thumbs up herfra.

 7. Jeg foelger trofast! Er vild med dine DIY videoer, du er saa kreativ :)

 8. Simone

  Stort tillykke med de 50k! Jeg kunne godt tænke mig en video a la “En helt almindelig dag i mit liv”, hvor vi følger dig og ser hvordan en dag i dit liv kan se ud. Jeg ved ikke om det er et dårligt forslag men det kunne måske være en ide:-)

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk