TUSIND TAK FOR 50.000 SUBSCRIBERS!!!

Untitled

Se min youtubekanal HER

Hory sjit! Jeg har glædet mig til denne dag i så mange måneder. Da jeg engang i efteråret kunne se at mine subscribers på youtube var nået op over de 40.000 begyndte jeg at føle at halvvejen til de 100.000 var inde for rækkevidde. Og igår rundede jeg så 50.000 subscribers. Fuck hvor er det vildt. Det er svært at forklare hvorfor lige præcis det tal, på den platform betyder så meget for mig som den gør, men det er bare noget helt særligt. Selvom mine instagram following i lang tid har været oppe over de 50.000 er det bare noget andet når det drejer sig om youtube. Det er jo mine videoer som mit hjerte banker for, og som jeg ud af alt jeg igennem årene har smidt op til skue her på nettet, er mest stolt over. Så tusind, tusind gange tak fordi I aktivt vil følge med. Og fordi i vil tilkendegive det ved at like billeder og videoer og skrive spændende skøre og sjove kommentarer. Jeg er uendelig taknemmeligt. Sådan helt ind i hjertet og bare pisse glad. 50.000 betyder at man (altså mig) fandeme bare har at nosse sig sammen og producere nogle fede videoer til jer! Hvad har I lyst til at se den kommende tid på youtube – lookbooks, snakke-videoer, gør-det-selv? Skriv meget gerne en kommentar og fortæl hvad du gerne vil se!

   

8 kommentarer

 • Maria

  Først og fremmest, stort tillykke!
  Jeg følger spændt med i dine videoer, og elsker dem!
  Jeg ved at du er en travl kvinde, men flere videoer ville bare være super fedt!
  Boligindretning, diy, tøj/stil osv. Er altid et hit :-)
  Bliver super spændende at følge med i din indretning, og hvilke diys du selv har benyttet dig af :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SAndie

  Jeg elsker din stil, både mode- og boligmæssigt! Min bolig er selv en blanding af genbrug og nyt, og synes jeg har et varmt og spændende hjem, fyldt med liv og farver.. men hvordan får jeg lige det projekteret over på mig? Altså mit tøj? Der var engang hvor jeg altid gik i farver og mønstret tøj, så startede jeg på uddannelse, og havde ikke særlig mange timer. Nu træner jeg meget for at få tiden til at gå, og jeg går ikke i andet end sweats! Nu er jeg kommet dertil, hvor en farvet bluse er en kæmpe beslutning og har været inde i matas og kigge på røde læbestifte ca. 100 gange, uden at købe en – for jeg tør sgu ikke gå med den. Så en video eller et indlæg om, hvordan man kan få farver ind i garderoben, altså en kick-start til et liv med farver, det ville fandme være fedt :)
  Jeg åbner skabet og kigger på mine vilde skjorter hver evig eneste dag, men hopper altid i en sort strik og mine adidas bukser – det er ikke holdbart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Stort Tillykke Johanne!
  Din videoer er rigtig gode, og man lære meget af se dine videoer!
  Jeg elsker dine lookbook videoer. Mest fordi jeg elsker tøj, nyt som gammelt .
  Du har nok meget at se til , men flere video vil være ret :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke Johanne!
  Du var den første danske youtuber jeg begyndte at se, det synes jeg lige du skulle vide. Det der gør din kanal unik er at du har meget mode, diys og interiør indenover dine videoer, jeg er normalt en beautypige, og derfor er det dejligt at få inspiration til tøj og boligdelen, da det ikke er det jeg er bedst til (-:
  Jeg synes i hvert fald du skiller dig ud!
  Super godt gået!
  Ved du er en travl pige, men flere videoer på kanalen kunne være skønt!

  Knus (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan personligt virkelig godt lide din lookbooks og hauls videoer! Og nu hvor du er flyttet i lejlighed, kunne det være fedt med en video rum for rum, hvor du eventuelt fortæller om dine tanker med indretningen – selvfølgelig når du er kommet lidt mere på plads ;)

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa-Karla

  Fuck hvor sejt! Tillykke! Jeg er en kæmpe sucker for alt der hedder hauls eller look books. Du har mange fine items, og mit indtryk er, at du nemt ville kunne lave den fineste forårs look book, med alle dine lækre kjoler! Thumbs up herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg foelger trofast! Er vild med dine DIY videoer, du er saa kreativ :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Stort tillykke med de 50k! Jeg kunne godt tænke mig en video a la “En helt almindelig dag i mit liv”, hvor vi følger dig og ser hvordan en dag i dit liv kan se ud. Jeg ved ikke om det er et dårligt forslag men det kunne måske være en ide:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

DIY-VIDEO: LAV KØLESKABSMAGNETER AF SCRABBLE-BRIKKER