DAGENS ØNSKE: BOMBERJACKET

2 NEMME & LÆKRE DESSERTER MED FROZEN YOGURT

IMG_1999
Dette indlæg er sponsoreret af Chuck & Cherry.

Jeg har fået lov til at smage de nye lækre frozen yogurts fra Chuck & Cherry, som er en lækker cremet og kalorielet yougurt is lavet på mælk fra danske kører – og jeg er MEGA FAN. Jeg har altid elsket frozen yogurt, men deres variant med mangosmag er noget at det lækreste jeg har smagt. I denne uge, altså uge 13 kan man i alle Netto butikker i Danmark købe Chuck & Cherry is, og hvis alt går vel vil det blive en fast del af Nettos sortiment og det håber jeg virkelig meget på, da de her lækkerier er decideret vanedannende og gør dig helt glad i låget. Jeg har fundet på 2 meget simple desserter eller bare snacks med Chuck & Cherrys frozen yogurt. Begge desserter tager maks 15 minutter at lave og er forholdsvis “sunde”.

Fozen Yogurt Mango – med hjemmelavet honning-mandel-müsli 

IMG_1996 IMG_1998
IMG_2001

Da yogurt jo traditionelt er et morgenmadsprodukt, synes jeg at det gav god mening at lave en dessert der fortsatte i det spor. For at spare lidt på kalorierne og egentligt også bare for at gøre det lidt lækrere, lavede jeg en hjemmelavet mandel-müsli med vanilje og honning fra mine forældres bistader, hva’be’ha?!
Fremgangsmåden er ganske enkel; hak en håndfuldmandler lidt groft og smid dem, en håndfuld havregryn, en tsk vaniljepulver og en stor skefuld honning på en pande ved middelvarme. Lad honningen smelte og bland alle ingredienserne, lad dem blive på panden indtil det hele får en let gylden farve, tag derefter müslien fra og læg den jævnt på et stykke bagepapir og lad det køle. Jeg anrettede endnu engang desserten i et lille krystalglas med frozen yogurt nederst og den hjemmelavede müsli, samt lidt frisk mynte på toppen.

Neutral Frozen Yougurt – med frisk hindbærmarmelade og chokoladegitter

IMG_2003

Det her er en ekstreeeemt simpel dessert, men det ser lækkert ud og smager ligeså. Alt du skal gøre er at smelte lidt chokolade over et vandbad. Jeg brugte en økologisk 72% mørk chokolade, for at spare kalorierne. Når chokoladen er smeltet, skal du blot tage en ske og dryppe den smeltede chokolade på kryds og tværs over et stykke bagepapir, så du danner en form for rustikt gitter. Derefter kan du ligge bagepapiret i køleskabet eller fryseren i et par minutter til chokoladen er stivnet. Imens skal du blot tage en håndfuld friske hindbær (optøede fra frost kan også gå an) og mose bæerne sammen med en gaffel, til du får en samlet masse – voila, frisklavet marmelade. Anret det som du vil, jeg har lagt et lag frozen yogurt nederst, og så et lag af den friske hindbær marmelade øverst, med nogle stykker chokoladegitter stukket i.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

DAGENS ØNSKE: BOMBERJACKET