DET pefekte forårs outfit

20% på alle ellos sneakers indtil den 20. Marts

Processed with VSCOcam with acg preset

Old Skool Vans, HER

IMG_1347
Processed with VSCOcam with a5 preset
Guld sneakers, HER
Dette indlæg er sponseret af Ellos.dk – og indeholder affliate links.

Jeg lever i øjeblikket i mine nye guld sneaks fra Ellos.dk – jeg har allerede vist dem i et outfit. De er super comfy og meget lette og føles faktisk næsten som et par løbesko, samtidig med at de er mega seje og effing – guld! Jeg elsker dem sammen med en medi-nederdel som ovenfor, eller sammen med nogle af mine vintagekjoler, det giver et friskt pift at sætte noget moderne sammen med noget gammelt – det er jo straight up my alley!
Ud over de guld sneakers, er den seneste tilføjelse til min sneak samling de meget klassiske  Old Skool Vans. Som oftest ses i sort eller blå, med en enkelt hvid stribe, men nu har jeg fundet mig et par i helt hvid og jeg synes de er super fine. Særligt glæder jeg mig til at bruge dem når vejret bliver varmere og tillader shorts. De ville se smadder fede ud med et par denim shorts, eller en denim nederdel, bare brune ben – måske funky sokker og en stribet t-shirt eller lignende. Kan I se det for jer? Faktisk er de her mit første par vans, det er ret utroligt, for jeg har egentligt altid elsket de klassiske ternede loafers/ slip-ons osv. men har aldrig fået taget mig sammen til at købe dem. Hvis du har et par sneakers du har drømt om længe, men ikke helt haft råd til er det nu du skal slå til, for frem til den 20. marts kan du få 20% rabat på alle ellos sneakers med koden 335439 – kan ikke kombineres med andre tilbud.

   

5 kommentarer

 • Birna Lambaa

  Jeg har set indlægget vedr nederdel og trøje, nevermind:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Hej Johanne.

  Jeg bliver nødt til at rose din stil!! EJ hvor jeg bare synes du er fin i dette outfit!! Hvor er nederdel og bluse fra?? Kunne godt ligne vintage – super fedt!!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SLC

  Hej Johanne
  Jeg tænkte på, om det måske var muligt, at du kunne lavet et indlæg om budget, hvis du har sådan et? Hvordan klarer man sig bedste økonomisk som ung osv.? Eventuelt noget med hvordan man holder bedst styr på sine penge eksempelvis i regneark eller tilsvarende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Johanne. Har længe kigget på de metallic sko, men troede egentlig at de var mere kobber end guld, så ville bare spørge om farven hælder mest til kobber eller guld? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Den hælder mest til guld, farven man vælger hedder også “guld” :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET pefekte forårs outfit