BLACK BOOHOO – MINIMUM KJOLE

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with a5 presetProcessed with VSCOcam with a5 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with a5 preset

Dette indlæg er sponsoreret af Minimum.dk og indeholder affiliate links.

Kjole, HER // Sko, HER // Halskæder, H&M Cochella // Armbånd, H&M

De næste par måneder, vil I her på bloggen kunne se frem til en række indlæg i samarbejde med Minimum.dk – og dette bliver det første. Idag har jeg stylet en super fin bohemian inspireret kjole. Jeg er helt vild med det løse fit, den lave talje og de bredde ærmer. Da jeg så kjolen forestillede jeg mig den med det samme, i kombination med en choker halskæde, en masse fingerringe og brune sommerstænger. Og på nær de bare brune ben, så er det vist lykkedes meget godt. Jeg glæder mig helt vildt til sommer, hvor denne kjole vil være perfekt til at trække ud over en bikini, når man skal på stranden. Iøvrigt vil jeg lige nævne at I kan få 10%  på jeres første køb hos minimum.dk hvis I tilmelder jer deres nyhedsbrev.

Jeg håber I får en dejlig påske – for mig går turen til Faaborg til et par dage med familiehygge og tid væk fra computeren, men jeg har hele dagen idag forberedt en masse indlæg til jer, så der kommer gang i bloggen her under påsken.

   

6 kommentarer

 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Johanne! Jeg mangler mega meget inspiration til konfirmation fordi jeg skal til min venindes konfirmation, så det vil være perfekt hvis du gad at lave et indlæg om outfits til konfirmation gæster?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor ser du bare skøn ud Johanne!
  Kan du måske lave et indlæg med lidt inspiration til konfirmations outfit? Det er jo snart ved at være tid til den slags fester, og jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke aner hvad jeg skal tage på :-D
  Hav en dejlig dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • johanne

  Vil du ikke indsætte et link til den blå halskæde? kan ikke finde den på hjemmesiden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Ej hvor er den bare fin, den må jeg få bestilt hjem – Hvad str. har du købt den i? Jeg er ikke den højeste, men vil stadig gerne have at den er oversize så er i tvivl om det skal være en 38 eller 40….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Altså kjolen er i sig selv lidt “oversize” – jeg er normalt en 36 – og har også købt denne i en 36, men alligevel falder den som en oversize kjole ville gøre det. Så vil foreslå at du bare køber din nomale størrelse. Jeg er iøvrigt 175 cm høj – så du kan se at en 36 stadig er okay lang :-) Håber det hjalp.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

VIDEO: HVERDAGSTING JEG HADER #1