Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

6 kommentarer

 1. Vildt pæn kjole!

  http://satinawandel.dk

 2. Sofie

  Hej Johanne! Jeg mangler mega meget inspiration til konfirmation fordi jeg skal til min venindes konfirmation, så det vil være perfekt hvis du gad at lave et indlæg om outfits til konfirmation gæster?

 3. Louise

  Hvor ser du bare skøn ud Johanne!
  Kan du måske lave et indlæg med lidt inspiration til konfirmations outfit? Det er jo snart ved at være tid til den slags fester, og jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke aner hvad jeg skal tage på :-D
  Hav en dejlig dag!

 4. johanne

  Vil du ikke indsætte et link til den blå halskæde? kan ikke finde den på hjemmesiden

 5. Christine

  Ej hvor er den bare fin, den må jeg få bestilt hjem – Hvad str. har du købt den i? Jeg er ikke den højeste, men vil stadig gerne have at den er oversize så er i tvivl om det skal være en 38 eller 40….

  • johannekohlmetz

   Altså kjolen er i sig selv lidt “oversize” – jeg er normalt en 36 – og har også købt denne i en 36, men alligevel falder den som en oversize kjole ville gøre det. Så vil foreslå at du bare køber din nomale størrelse. Jeg er iøvrigt 175 cm høj – så du kan se at en 36 stadig er okay lang :-) Håber det hjalp.

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk