RÅ MILITÆRKASSER I SOVEVÆRELSET

CALVIN KLEINS NYE DUFT: #THE2OFUS

PicMonkey Collage
Dette indlæg er sponsoreret af Calvin Klein, men jeg giver som altid kun udtryk for min helt ærlige mening.

Og selvom hele omdrejningspunktet for Calvin Kleins nye unisex parfume, CK2 netop er tosomhed, så deler jeg den altså med mere end blot én person. Blandt mine veninder og jeg (og nok alle andre venindegrupper i verden) deles vi næsten altid om parfumer. Ikke på den måde at vi køber én til deling, men på den måde at vi hver især har vores parfumer, og hvornår end vi besøger hinanden for at gøre os klar til en tur på bar, eller i biografen – whatever, ja så skal man da lige have et sprøjt parfume med inden man går ud af døren. Derfor deler jeg denne parfume med alle mine venner og veninder, som kommer på besøg her i lejligheden til kaffe og kærlighed og skulle have lyst til at lille hint af Calvin Klein.
Om selve duften vil jeg sige at den er frisk og let, den dufter ikke af blomster, men så alligevel lidt, den dufter ikke af træ, men så alligevel lidt, den dufter ikke af mand, men så alligevel lidt og den dufter ikke af kvinde, men så alligevel lidt. Dufte er svære at beskrive, jeg vil opfordre dig og din kæreste, ven eller veninde til at tage ned i nærmeste Magasin eller lignende og prøve parfumen. Jeg er personligt rigtig glad for den, netop fordi den er unisex og dermed ikke alt for blomstret og sød – og så synes jeg at det passer perfekt til kølige forårsmorgener at dufte af den nye CK2. Tjek Calvin Kleins facebookside HER for lækre inspirerende videoer (også hvis man er ligeglad med parfumer) der sker nogle ret seje ting.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RÅ MILITÆRKASSER I SOVEVÆRELSET